Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ashes Of Creation’dan Oyunda Sahip Olabileceğiniz Evleri Gösteren Video

Ashes of Creation hakkındaki her şey etkileyici görünmeye devam ediyor.

Intrepid Studios tarafından geliştirilmekte olan Ashes of Creation’dan yepyeni bir video daha geldi. Henüz pre-alfa sürecinde olan oyunun oldukça güzel bir gelişim gösterdiğini söyleyebiliriz. MMORPG türünü baştan tanımlama iddiasına sahip olan oyunu, bizler de çok yakından takip ediyoruz. Başarılı çevre modellemesi ve etkileyici tasarım çizgisi ile ön plana çıkan Ashes of Creation dünyasında, ücretsiz olarak sahip olabileceğiniz şahane evler bulunuyormuş. Paylaşılan son video ile o evlere göz atma fırsatı yakaladık.

ashes of creation 4

Kaelar ve Empyrean isimleri ile anılan evlerin dış görünüşlerini ve bahçelerini gözler önüne seren videoda, herkesin zevkine uyacak bir şeylerin Ashes of Creation evreninde yer alacağını görebiliyoruz. Evlerin iç mimarileri ve tasarımları detaylı olarak sunulmamış. Ancak geçtiğimiz günlerde yayınlanan Savaş Sanatı başlıklı videoda gördüğümüz erkek karakter tarafından gezilen evlerin yeterince büyük ve oldukça güzel göründüğünü söyleyebiliriz.

Ashes of Creation ekibinin bugüne dek paylaştığı içeriklerden anladığımız kadarıyla, oyundaki yerleşkeler ve medeniyetler AoC tarihinde kritik roller oynayabilecekler. Bu sebeple sadece görsel açıdan anlam taşımayacağını düşündüğümüz evlerin ve çiftliklerin, stratejik önemli olabileceğini tahmin etmek hiç zor değil. Bulunacakları bölgeye ve çevrelerinde yer alacak nesnelere karşı duyarlı hikayeler sunabilecek olan evler, karakterinizin hikayesi açısından da önemli yer tutacaktır. Aşağıda yer alan ekranda, AoC dünyasında sahip olabileceğiniz evlerin ilk örneklerini görüntüleyebilirsiniz.

Ashes of Creation - In-Game Kaelar and Empyrean Freeholds

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.