Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Art of Conquest Başlangıç Rehberi

Art of Conquest isimli mobil oyunda işinize yarayacak bir çok taktik ve ipucu öğreneceksiniz.

Art of Conquest isimli mobil oyun strateji türünde bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. Dünyanın dört bir yanından bir çok kişinin oynadığı bu oyunda gerçek zamanlı savaşlar veriyorsunuz.  Oyun hem Android hem de iOS cihazlarda oynanabiliyor. Oyunda bir ekip kurabiliyor ve ekipler arası savaşlar da verebiliyorsunuz. Üretim yapıyor ve asker sayınızı artırarak daha güçlü bir hale gelebiliyorsunuz. Kısacası oyun oldukça zevkli bir oyun. Peki bu oyunda yeni birinin bilmesi gereken şeyler var mı? Elbette var.

Art of Conquest başlangıç rehberi ile özellikte oyunda yeni olanların işine yarayacak bir çok bilgi ve taktik vereceğimizi söyleyebilirim. Bu bilgiler ve taktikler ile oyunda zorlanmadan ilerleyebilecek ve ne yaptığınızı bilerek oynayacaksınız. Hazırsanız bu temel bilgilere geçelim.

art of conquest baslangic rehberi 2

Art of Conquest Başlangıç Rehberi

Bu oyuna başladığımız zaman bir kahraman seçmemiz gerekiyor. Başlangıçta oyun bizlere 3 adet kahraman sunuyor. Her birinin güçlü ve zayıf olduğu yanları bulunuyor elbette. Bu 3 kahraman ise şöyle. Avalon, Rufio ve Avril.

  • Rufio : Bu bir tank karakteridir. Oldukça dayanıklıdır ve canı da fazladır. Dayanıklı olduğu kadar düşmanlara güzel de hasarlar vermektedir. Maksimum seviye de tam bir yenilmez olur. Sahip olduğu yetenekleri ile de oldukça dikkat çekiyor. Düşmanların içine zıplama ve hasar vermesi, bıçak kullanması onu etkili yapıyor.
  • Avalon : Avalon ise daha çok destek birimi olarak karşımıza çıkan bir karakter oluyor. Fazla hasar vermiyor fakat birliklere ekstra güçler ve özellikler veriyor. Yani bir nevi onları güçlendiriyor. Ayrıca bu karakter ile sınırlandırılmış ekip sayısını aşabiliyorsunuz. Yani bir adet ekip daha koyabiliyorsunuz.
  • Avril : Buz kraliçesi olarak geçen bu karakter ise alan hasarı veren bir karakter olarak karşımıza çıkıyor. Düşmanları dondurabilir ve onları zayıflatabilir. Bu da ordunuza güzel bir şans vermektedir. Buz duvarı isimli yeteneği ile büyük düşman gruplarını ikiye bölebiliyorsunuz.

Ele Geçirin

Ele geçirin dediğimiz şey aslında topraklarınızı genişletin demek oluyor. Ne kadar büyük toprak o kadar güç demektir. Örneğin bir yeri gözünüze koydunuz diyelim. Oraya bir saldırı yaptığınız zaman komşularınız da bu yer için bir saldırı yapacaktır. Yani bu komşular da aslında sizin gibi gerçek oyunculardan oluşmaktadır. Bu yüzden bir yeri işgal etmeden önce müttefiklerinizden yardım isteyerek birlikte hareket etmeniz daha iyi olacaktır.  Ayrıca komşularınızı madenlerine de saldırabilir oraları ele geçirebilirsiniz.

Ordu Düzeni

Oyunda kaynakların çok önemi bulunuyor. Ne kadar çok kaynak o kadar çok bina ve o kadar çok güç demektir. Ordu düzeni demişken büyük bir orduya sahip olmanız gerekmektedir. Bunun içinde bol bol asker üretmelisiniz. Kaynakları tek bir teknolojiye odaklamanız daha iyi olacaktır. Örneğin süvarilere yatırım yapmak onları oldukça güçlü bir hale getirecektir. Bu oyunda tek bir teknolojiye odaklanmak daha fazla işe yaramaktadır.

Bol bol kaynak toplamalısınız. Kaynaklar ile durmadan güçlenebilirsiniz. Kaynak üreten binaların kilitlerini açmalı ve inşa ederek kaleniz içinde dahi üretim yapmalısınız ki hızlı bir şekilde gelişin. Baktınız yenebileceğiniz bir rakip var ve o rakipte oldukça bol kaynağa sahip. Saldırın gitsin.

Art of Conquest rehberinin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Oyunda başta bilmeniz gereken bilgiler bunlar. Zaten oyunun temelini burada yazanlar oluşturuyor. Gerisi artık bol bol oynamaya kalıyor. Sormak istediğiniz bir şey olursa yorum yaparak sorabilirsiniz. Görüşmek üzere.

Art of Conquest Official Gameplay Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.