Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Armored Core Serisi Yeniden Karşımıza Çıkacak!

Armored Core serisinin 20. yılı kutlandı. Oyunun yeni bir versiyonu yeniden karşımıza çıkacak.

Yıllar önce meka savaşlar ile karşımıza çıkan Armored Core, From Software imzalı olarak karşımıza çıkmıştı. Yayınlandığı dönem oldukça başarılı bir yıl geçiren oyun şu sıralar yeniden gündemde kendisine yer buldu.

Armored Core Serisi Yeniden Karşımıza Çıkacak 2

From Sofware’ın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamayla birlikte Armored Core serisinin sona ermeyeceği ve oyunun geliştirilmeye devam edileceği duyurusu yapıldı. 20 yıllık bir geçmişe sahip olan Armored Core için özel olarak yayınlanan müzik programı da dünyada milyonlarca oyun sever tarafından takip edildi. Müzik programını izleyen oyun severlere teşekkür eden From Software, Armored Core serisinin devamı niteliğinde olacak oyun için herhangi bir tarih belirtmedi.

Yeni oyunun ne zaman çıkacağı konusu belirsizliğini korurken, serisinin 20. Yılına özel bir temanın da PlayStation 4 platformunda paylaşılacağı belirtildi. Japonya PlayStation Store’da yayınlanan Armored Core 20. yıl temasına şuanda dileyen oyuncular erişebilirler. Günümüzde From Software hayranları yeni bir Bloodborne oyunu beklemeye başladılar bile. Dark Souls 3 ile satış rakamlarında kasasını dolduran geliştirici, muhtemelen yeni Armored Core oyununu 2018’in sonu ve 2019’un başı aralığında yayınlayacak. Konuyla ilgili gelen haberleri ilerleyen günlerde sizlerle paylaşacağız.

Armored Core Serisi Yeniden Karşımıza Çıkacak 3

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.