Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Arma 3 Yeni İçeriklerle Kutlama Yapacak

Uzunca bir süredir herhangi bir genişleme paketi almayan oyun, önümüzdeki günlerde bolca yenilik edinecek.

Bohemia Interactive, Arma 3’ün 3 milyonuncu kopyasının satılması şerefine oyuna yepyeni içerikler ekleyerek büyük bir kutlama yapmaya hazırlanıyor. 2017 ve sonrası için planladıkları yenilikleri ve Jets DLC’sini paylaştıkları bir videoda anlattılar.

arma 3 dlc

Mayıs ayıyla birlikte gelecek olan Jets paketinde, üç adet yeni savaş uçağı ve bir adet savaş drone’u bulunacak. Yenilikler bununla da kalmayacak. 2017’nin üçüncü çeyreğine gelindiğinde, oyuna yeni kıyafetler ve donanımlar, yeni araçlar, tek oyunculu modu daha eğlenceli bir hale getirecek yeni görevler ve dekorasyon malzemeleri de eklenecek. Bütün bu eklentiler Orange DLC’si olarak yayınlanacak.

2017’nin son çeyreğinde sunulacak olan Tac-Ops DLC’si de, Arma 3’e taktiğe dayalı yeni görevler ve operasyonlar ekleyecek.

2018’in ilk aylarında, Tank DLC’si oyuna yepyeni üç adet tank ekleyecek. Geliştirici ekip, bunların yanında ek olarak zırhlı araçların ve paletli araçların sistemlerini yenileyecek bir güncelleme yapmayı da tasarlıyor.

Oyuna gelecek tüm yenilikleri içeren DLC paketi yaklaşık 40 liralık fiyat etiketiyle Steam üzerinden satışta, buraya tıklayarak inceleyebilirsiniz. Ayrıca Scanning The Horizon ismiyle paylaşılan tanıtım videosunu da aşağıdaki ekranda görüntüleyebilirsiniz.

Arma 3 - Scanning The Horizon 2017

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.