Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Arena of Valor: Yeni Çağ Ödüllü Topluluk Turnuvası Başlıyor

Popüler mobil MOBA oyunu Arena of Valor: Yeni Çağ, herkesin katılabileceği One Punch Man temalı topluluk turnuvası ve ünlü içerik üreticilerin yer aldığı yeni içerik serisiyle yerel çalışmalara devam ediyor.

Arena of Valor Yeni Çağ için Türkiye’deki tüm oyuncuların katılabileceği ödüllü bir 5v5 topluluk turnuvası başlıyor. 20-21 Kasım tarihlerinde düzenlenecek olan bu turnuvanın finali 21 Kasım’da Nimo TV’de yayınlanacak.

Birinci takımın tüm üyelerine sevilen anime serisi One Punch Man’in kahramanı Saitama’nın büyük aksiyon figürü ile Krizi kostümü, ikinci olan takımın tüm üyelerine One Punch Man Saitama’nın küçük aksiyon figürü ile Errol kostümü, üçüncü olan takımın üyelerine 100 TL değerinde Google Play hediye kartı, dördüncü olan takımın tüm üyelerine ise One Punch Man Errol kostümü verilecek.

arena of valor yeni çağ topluluk turnuvası

Dileyen herkesin katılabileceği bu ödüllü turnuvaya kayıt olmak için son tarih ise 19 Kasım. Harika ödüllerden birini kazanabileceğiniz One Punch Man temalı Arena of Valor Yeni Çağ yerel turnuvasına buraya tıklayarak kayıt olabilirsiniz.

Black Friday İndirimleri Başlıyor

Black Friday döneminde çeşitli kampanyalar oyuncularla buluşuyor. 26 Kasım – 28 Kasım tarihleri arasında oyuna giriş yapan herkes bir adet indirim kuponunun sahibi oluyor. Yüzde 50 ile yüzde 90 arasında değişen indirim oranlarına sahip olan bu kuponlar, kazanıldığı tarihten itibaren 7 gün boyunca belirli kostüm alışverişlerinde geçerli oluyor.

Ayrıca 22 Kasım – 2 Aralık tarihleri arasında DC kahramanlarında geçerli bir kupon satışa çıkıyor. İndirimli fiyatıyla alınacak bu kupon ile aralarında Batman, Clown, Flash, Wonder Woman, Superman’in bulunduğu beş kahramandan bir tanesini seçilebiliyor.

Ünlü Influencer’lar Favori Karakterlerini Açıkladı

arena of valor yeni çağ

Arena of Valor Yeni Çağ için YouTube ve Twitch dünyasından ünlü içerik üreticilerin görüşlerine yer verilen Soru Fırtınası video serisi başladı. Yayınlanan ilk iki bölümde Enes Batur, Tuğkan “Elraenn” Gönültaş, Deli mi ne?, Orkun Işıtmak, Dora “Stratera” Özsoy, Cemre Solmaz, Laz Ali ve Hasan “Sesegel” Muştan, Arena of Valor Yeni Çağ’daki favori karakterleri ve çok daha fazlası hakkında konuşuyor.

Soru fırtınası serisinin ilk bölümünü buraya tıklayarak izleyebilirsiniz. Toplamda dört bölüm olacak serinin tüm bölümleri Arena of Valor Yeni Çağ resmi Youtube hesabı üzerinden yayınlanacak.

Türkiye pazarına yeni giren Arena of Valor Yeni Çağ, yatırımlarına ve etkinliklerine son sürat devam edecek. Önümüzdeki dönemde yerel turnuvalar ile birlikte çok daha fazla yerel içerik de oyuncuların beğenisine sunulacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.