Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apple Watch 7 Duyuruldu: Teknik Özellikleri ve Çıkış Tarihi

Apple bugün iPhone 13 serisi ve iPad ile birlikte Apple Watch 7 serisini de tanıttı.

Beklendiği gibi, Apple bugün iPhone 13 serisinin yanı sıra yeni Apple Watch 7 serisini tanıttı. Apple Watch Series 7 olarak adlandırılan yeni modeller, Watch 6 serisinin yerini alacak ve önceki modellere göre daha büyük ekranlar, daha hızlı şarj ve çok daha fazlasını içeren bir dizi yükseltme sunacak.

Çeşitli sızıntılarda gördüğümüzün aksine, Apple Watch 7 yepyeni bir tasarıma sahip değil. Birkaç yıldır var olan yuvarlak tasarım korunmuş ancak yeni model, Apple Watch 6’dan yüzde 20 daha büyük ve yüzde 40 daha küçük çerçeveli daha büyük bir ekrana sahip.

Yeni seri, 41 mm ve 45 mm’de (40 mm ve 44 mm’den başlayarak) biraz daha büyük boyutlarda gelecek. Dikkate değer bir diğer gelişme de, her zaman açık ekranın artık son nesil modelden yüzde 70 daha parlak olması.

Apple Watch 7

Apple Watch 7 Artık Daha Dayanıklı

Apple ayrıca Apple Watch 7’yi daha dayanıklı hale getirmek için çalıştı. Saatler artık çatlamaya dayanıklı bir ön yüze, IP6X toza dayanıklılığa ve WR50 suya dayanıklılığa sahip. Apple, yonga setinde veya diğer dahili cihazlarda herhangi bir yükseltmeden bahsetmedi.

Yeni Apple Watch, EKG izleme, kan oksijen izleme, uyku izleme, otomatik egzersiz algılama, düşme algılama ve daha fazlasını içeren çok çeşitli sağlık ve fitness özellikleriyle birlikte gelecek. Apple ayrıca Fitness+ uygulamasının kullanılabilirliğini 15 yeni pazara genişletildi. Apple Watch 7’nin nihayet bir tansiyon sensörü alacağına dair söylentiler vardı ancak bugünkü duyuruda bundan bahsedilmedi.

Apple Watch 7

Apple Watch 7 Fiyatı

Apple Watch 7, tek şarjla 18 saate kadar pil ömrü sunacak. Yeni şarj mimarisi ve Manyetik Hızlı Şarj Cihazı USB-C Tipi Kablo ile yüzde 33 daha hızlı olacak. Apple Watch 7’nin öne çıkan diğer özellikleri arasında GPS, Bluetooth, çift bantlı Wi-Fi gibi özellikler mevcut. Ayrıca tabii ki kutudan çıkar çıkmaz WatchOS 8 ile birlikte gelecek.

Watch 7; 399 dolardan başlayayacak ve “bu sonbaharın sonunda” satışa sunulacak. Saat, alüminyum varyantı için beş yeni renk, paslanmaz çelik varyantı için üç renk ve iki titanyum renk grubu dahil olmak üzere geniş bir kaplama yelpazesine sahip.

Watch 7, eski Apple Watch kayışlarıyla da geriye dönük olarak uyumlu olacak. Apple ayrıca saatin Nike ve Hermès sürümlerini yeni kayışlarla duyurdu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.