Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apple Evde iPhone Tamiri İçin Parça Temin Edecek

Teknoloji devi Apple, iPhone modelleri için sürpriz bir program başlattı.

Apple’ın dört modelden oluşan iPhone 13 ve iPhone 12 ailesi için yeni bir program başlattığını açıkladı. Başlatılan programla birlikte Apple evde iPhone tamiri için parça temin edecek. Bu karar pek çok kişiyi şaşırtmış durumda.

Apple Evde iPhone Tamiri

Apple Evde iPhone Tamiri Sürecini Nasıl İşletecek

Amerika merkezli teknoloji şirketi Apple, kullanıcıların yıllardır şikayetçi olduğu tamir konusunda bugün yeni bir adım attı. Apple evde iPhone tamiri için “Self Service Repair” programını duyurdu. Bu program kapsamında Apple şimdilik iPhone 13 ve iPhone 12 modelleri için Apple’ın resmen sağladığı parçalarla, araçlarla ve dokümanlarla kullanıcılar tamirlerini kendileri yapabilecek.

Program ile birlikte kullanıcıların bozulan ve çözümü kolay olan bir parça için Apple’a gitmesine gerek kalmayacak. Özellikle elektronik konusunda biraz bilgisi olan kullanıcıların bu servis kapsamında çok daha kolay bir şekilde cihazlarının tamirini yapabilecek.

apple evde iphone tamiri icin parca temin edecek 3

Apple açıklamasında ayrıca ilerleyen süreçte bu programa daha çok cihaz ekleyeceğini ve “Self Service Repair Online Store” üzerinden kullanıcılar için 200 farklı parça sunacaklarını da belirtti.

Kullanıcıların tamirleri sonrasında bozuk parçalar Apple tarafından geri alınacak ve geri dönüşüme götürülecek. Apple yeni programını ilk olarak 2022 yılının başında ABD için aktif hale getirecek ve ilerleyen süreçte diğer ülkeler için de bu servis aktif hale getirilecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.