Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends Nintendo Switch Sürümünde Cross-Play Kapatılabilecek

Apex Legends’ın Nintendo Switch sürümü, farklı platformlardaki FPS farkından doğacak dezavantajı gidermek amacıyla isteğe bağlı Cross-Play desteğine sahip olacak.

Geçtiğimiz hafta içinde ilk fragmanı paylaşılan Apex Legends Nintendo Switch sürümü, hem sabit hem de elde taşınabilir modda 30 FPS‘de çalışacak, ancak Switch oyuncularının dezavantajlı duruma düşmesi ile ilgili endişeleri gidermek için isteğe bağlı Cross-Play desteği ile birlikte gelecek.

Famitsu ile yaptıkları bir röportajda konuşan Respawn ve Panic Button geliştiricileri, popüler Battle Royale oyununun, yerleşik modda 720p‘de ve avuç içi modunda 576p‘de çalışacağını ve her iki mod da saniyede 30 kare sunacağını açıkladı. Apex Legends’ın mevcut platformlarda 60 FPS’de çalıştığı bilgisini de araya sıkıştıralım. Ek olarak Apex Legends Nintendo Switch sürümünde sadece aynı konsoldaki oyuncularla eşleşmek isteyen kullanıcılar, Cross-Play desteğini manuel olarak kapatabilecekler.

Apex Legends Nintendo Switch sürümü

Konsol ve PC oyuncularının daha iyi kare hızına ve çözünürlüğe sahip olacağı göz önüne alındığında, Cross-Play deneyimi Nintendo Switch oyuncuları için dezavantaja sahip olabilir. Bu nedenle Cross-Play desteğini kapatmak fayda Switch kullanıcıları için fayda sağlayabilir. Röportajda ayrıca, Apex Legends motorunun konsol ve PC sürümüyle aynı olduğunu, ancak Switch desteğinin, Panic Button’daki ekip tarafından inşa edildiği belirtildi.

Apex Legends platformdaki yerini geçen sonbaharda alacaktı, ancak koronavirüs salgınının neden olduğu gecikmeler bu tarihin değişmesine yol açtı. Switch sahipleri, oyun bugün içinde sürüldüğünde yeni sezon içeriğinin ve diğer özelliklerin keyfini çıkarabilecekler. Switch kullanıcılarının sekizinci sezona daha hızlı yetişebilmesi adına tüm Switch oyuncularına Battle Pass için ücretsiz 30 seviye verilecek ve çıkışından iki hafta boyunca iki kat deneyim puanı kazanabilecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.