Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Apex Legends 25 Milyon Oyuncuya Ulaştı!

Apex Legends 25 milyon oyuncu tarafından oynanıyor.

4 Şubat’ta PlayStation 4, Xbox One ve PC platformunda lansmana çıkan Apex Legends şu sıralar milyonlarca oyuncu tarafından oynanıyor. EA tarafından ücretsiz olarak yayınlanan yapım ilk 8 saatte 1 milyon, 72 saatte ise 10 milyon oyuncuya ulaştı. Bugün gelen haberler ile yapım 25 milyon oyuncuyu geride bıraktı.

Apex Legends 25 Milyon Oyuncuya Ulaştı 2

Günümüzün popüler oyun modu olan hayatta kalma modu ile oyuncuların karşısına çıkan Apex Legends inanılmaz bir performans ile karşımıza çıktı. Yayınlanması ile oyuncuların dikkatini çeken ve kısa sürede milyonlara ulaşan yapım şu sıralar gündemden düşmez oldu. Bugün GameSpot’un yapmış olduğu haber ile edindiğimiz bilgilere göre Apex Legends yayınlanmasından bu yana 25 milyon oyuncu tarafından oynanmış. Geçtiğimiz hafta yaptığımız haberlerde oyunun 1 milyon eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştığını belirtmiştik. GameSpot’un haberine göre oyun 2 milyon eş zamanlı oyuncu sayısını geride bırakmış.

Fortnite ve PUBG’ye rakip olarak lansmana çıkan başarılı yapım şu sıralar dünyanın dört bir yanında milyonlarca oyuncu tarafından adeta bir tutku olarak oynanıyor. Titanfall’un geliştiricisi olan Respawn Entertainment tarafından geliştirilen yapım ücretsiz oynanması ile kısa sürede yüksek kitlelere ulaştı. Yayınlandığı günden bu yana canlı yayınlarda da geniş kitleler tarafından izleniyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.