Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Anthem’in Çıkış Sorunları BioWare’i Üzdü

BioWare'den itiraf gibi yorumlar geldi.

Geçtiğimiz günlerde satışa çıkan Anthem, yılın en çok beklenen oyunlarından birisiydi fakat özellikle teknik problemler nedeniyle bolca eleştiri aldı. BioWare patronu Casey Hudson da bu durumun farkında ve Anthem’in çıkışının beklediklerinden daha zor geçtiğini, çeşitli oynanış sorunlarının buna yol açtığını itiraf etti.

anthem cikis sorunlari bioware uzdu 1

Yeni bir blog yazısı yayınlayan Casey Hudson, BioWare olarak tıpkı oyuncular gibi kendilerinin de hayal kırıklığı yaşadığını dile getirdi. Hudson bu yaşananların farkında olduğunu söylerken, çıkıştan sonra hızlı bir düzeltme sürecine girdiklerini ve oyun üzerinde 200’den fazla geliştirme yaptıklarını belirtti. Ünlü geliştiriciye göre bu da BioWare’in Anthem’e destek vermeye devam edeceğini gösteriyor.

Hudson’a göre BioWare şu anda Anthem’i daha iyi hale getirmek için uğraşıyor ve oyuna olan desteği de devam edecek. Başarılı isim oyunla ilgili şu sözleri kullandı:

Tüm bunlar bizim için bir ders oldu ve oyunun kusursuz hale gelmesi için çalışıyoruz. Ayrıca bize destek vermeye devam eden oyunculara ne kadar minnettar olduğumuzu da anlatamayız. Yeni bir oyun ve IP’nin çıkış dönemindeki en zor periyottan geçiyoruz ve aynı zamanda Anthem’in de neler yapabileceğini kanıtlamak istiyoruz.’

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.