Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Anthem VIP Demosu Ocak’ta Çıkacak

Anthem'in iki demosu olacak.

Electronic Arts Anthem için hem VIP Demo, hem de açık demo tarihini açıkladı. Yayınlanan basın bültenine göre Anthem’i ön sipariş yoluyla satın alan kullanıcılar oyunun VIP Demo sürümüne 25 Ocak 2019 tarihinde erişebilecekler. Aynı zamanda EA Access ve Origin Access aboneleri de VIP demosunu oynayabilecek.

anthem vip demosu ocakta cikacak 1

Diğer yanda başka oyuncuların da Anthem’in ilginç dünyasını keşfetme fırsatı olacak. Ön siparişle satın almayan oyuncular da Anthem’i 1 Şubat 2019 tarihinde deneyebilecekler. Her iki demo da PC için Origin’de, aynı zamanda Xbox One ile PS4’de de yer alacak. VIP Demo oyuncuları Anthem’in tehlike dolu dünyasıyla yüzleşen ilk kişiler olacaklar. Aynı zamanda bu yüzden oyun içi çeşitli hediyeler alacaklar.

Konuya dair Anthem yapımcısı Mike Gamble da bir açıklama yaparken, yakında Anthem’i bekleyenlerin oyunu deneyebileceğini söyledi ve ‘Ümit ediyoruz ki bu yeni dünyanın sunduğu deneyimden memnun kalacaksınız’ şeklinde konuştu.

Ayrıca demo sonrasında doğrudan tam sürüme geçiş yapamayacaksınız. Bioware de bunu doğruladı ve hem VIP, hem açık demoda kaydettiğiniz ilerleme tam sürüme aktarılmayacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. TheDark54

    Tmamda biz sitelerden altık oyunu ön sparilş olarak kod şirket yolamamış dah mesela nasıl demo gircez biz aldımız o paketlerde vip demo özelik var ama kod adamalr vermıyor bu konuda fıkri olan

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.