Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Amouranth, Oyuncak Firmasına Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı

Popüler Twitch yayıncısı Amouranth, bir şişme havuz oyuncak şirketine 7 milyon dolar taahhüt ederek en son büyük para yatırımını detaylandırdı.

Twitch yayıncısı Amouranth, canlı yayın platformundan gülünç miktarda para kazandı ve kendisi için küçük bir servet biriktirdi. Ünlü yayıncı, Twitch’teki tüm parasını abartılı satın alımlara harcamak yerine, büyük yatırımlarını çevrimiçi olarak Twitter takipçilerine detaylandırarak çok fazla yatırım yaptı. Yayıncının son yatırımı oldukça büyük ve önümüzdeki yedi yıl içinde bir şişme havuz oyuncak şirketine 7 milyon dolar yatırım yapmayı taahhüt etti.

Amouranth‘a göre, havuz oyuncak şirketi Amazon gibi büyük perakendecilere ürün tedarik ediyor ve şirketten yatırımının yüzde 20’sini almayı bekliyor. Ünlü yayıncı, hayranlarına Twitch yayınlarından ve içerik oluşturmadan kazandığı tüm parayla ne yaptığına dair daha fazla fikir vermek için Twitter ileti dizisindeki büyük yatırımın özellikleri hakkında çok daha fazla ayrıntıya girdi.

Amouranth’ın Diğer Büyük Yatırımları

Amouranth

Amouranth‘ın şişme havuz oyuncak şirketine 7 milyon dolarlık yatırım yapması, popüler Twitch yayıncısının yaptığı en son büyük iş hamlesi. Yayınıcının ayrıca diğer büyük yatırımlarından bazıları hakkında halka açık bir şekilde konuştu. Örneğin yayıncı, federal gelir vergisi faturasını düşürmeye yardımcı olmak ve bir 7-Eleven mağazasına 10 milyon dolarlık yatırım da dahil olmak üzere bazı pasif gelirler getirmek için benzin istasyonları satın aldı.

Ünlü yayıncı ayrıca parasının bir kısmını borsaya yatırdı ve en dikkate değer yatırımlardan biri kendisine doğum günü hediyesi olarak 1 milyon dolarlık Visa hissesi satın almasıydı. Amouranth, yatırımlarını Twitter takipçileriyle kamuoyuna açıklarken, gelecekte başka hangi yatırımları yapacağını görmek ilginç olacak. Diğer yayıncı Ludwig ile bir tür yeni iş girişimine işaret etti ancak bununla ilgili ayrıntılar bir süre sonra beklemek zorunda kalacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.