Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Among Us Epic Games Store’da Yayınlandı

Popüler bağımsız çok oyunculu Among Us'ın geliştiricisi Innersloth yaptığı açıklama ile birlikte Among Us'ın Epic Games Store'da %20 indirimli olarak yayınlandığını duyurdu.

Innersloth‘un popüler çok oyunculu bağımsız oyunu Among Us, Steam’in ardından hafta sonu Epic Games Store‘da yayınlandı. Son dönemlerin en popüler oyunlarından biri olan Among Us şimdi Epic Games Store üzerinden %20 indirimli olarak 6.40 TL‘ye satın alınabilir durumda. Bu teklif 7 Ocak 2020 tarihine kadar geçerli olacak.

Among Us Epic Games Storeda Yayinlandi 1

Among Us özellikle canlı yayın platformlarını son birkaç aydır oldukça fazla meşgul etti. Twitch ve YouTube içerik üreticilerinin sıklıkla oynadığı oyunlardan biri olması sayesinde büyük bir hit oyun oldu ve dünya çapında adını duyurmayı başardı. Geliştirici Innersloth her ne kadar oyunu 2018 yılında çıkarmış olsa da oyun 2 yılın ardından büyük bir popülariteye kavuştu.

Oyunun popülaritesi göz önüne alındığında diğer dijital oyun mağazalarına gelmiş olması hiçte şaşırtıcı değil. Innersloth resmi Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu duyuru ile birlikte Among Us’ın Epic Games Store’da yayınladığını duyurdu. Bu duyurunun yanı sıra ayrıca geliştirici oyunun 7 Ocak 2020 tarihine kadar %20 indirimli olarak oyunculara sunulduğunun da müjdesini verdi. Eğer sizde şimdi oyunu %20 indirimli olarak oynamak istiyorsanız Among Us’ın Epic Games Store sayfasını buradan ziyaret edebilir ve satın alarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.