Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Amnesia: The Dark Descent Ve Amnesia: A Machine for Pigs Kısa Süreliğine Steam’de Ücretsiz Oldu!

Amnesia serisi kısa süreliğine Steam'de ücretsiz oldu.

İlk kez 2010 yılında Frictional Games tarafından geliştirilen ve bilgisayar oyuncularına sunulan Amnesia: The Dark Descent şu sıralar tamamen ücretsiz.

Amnesia The Dark Descent Ve Amnesia A Machine for Pigs Kısa Süreliğine Steam’de Ücretsiz Oldu 2

2010 yılında yayınlanan Amnesia: The Dark Descent gerilim yüklü yapısı ile kısa sürede çevresinde geniş bir kitle oluşturmayı başardı. Frictional Games’in gözde oyunları arasında yer alan yapım kısa süreliğine indirime girdi. 3 yıl aradan sonra oyunculara yeni bir Amnesia oyunu sunan Frictional Games başarılı grafiğini sürdürmeye devam etti. Karanlık sahneleri ve aksiyon dolu yapısı ile kısa sürede milyonlarca oyuncuya ulaşan Amnesia: A Machine for Pigs Steam oyuncularına kısa süreliğine ücretsiz olarak sunuluyor.

Amnesia Collection paket halinde sunulan bu iki oyuna sahip olmak isterseniz paketi ücretsiz olarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Yok ben ikisinden birine sahip olsam yeterli diyorsanız oyun başı 31.00 TL ödemek zorundasınız. Yani oyunlara tekil olarak sahip olmak isterseniz ücretli, paket halinde ise iki oyuna birden ücretsiz olarak sahip olabiliyorsunuz.

Oyunlara buradan sahip olabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.