Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

American Truck Simulator Oregon Genişlemesi Alacak!

American Truck Simulator yeni bir ek paket almaya hazırlanıyor.

2016 yılında sadece bilgisayar platformu için geliştirilen ve Steam’de bilgisayar oyuncularına sunulan American Truck Simulator yeni bir genişleme paketi almaya hazırlanıyor.

American Truck Simulator Oregon Genişlemesi Alacak 2

SCS Software tarafından geliştirilen American Truck Simulator oyunculara gerçekçi bir tır sürme simülasyonu sunuyor. Bünyesinde birbirinden farklı tır modellerini oyunculara sunan yapım gerçekçi haritaları ve benzersiz şehirleri ile bekleneni oyunculara vermişti. Oldukça başarılı geri bildirimler alan yapım oyunculara Oregon adında yeni bir genişleme paketi sunmaya hazırlanıyor. Geliştirici ekip yaptığı açıklama da DLC paketi üzerindeki çalışmalarını tamamladığını belirtti.

Yeni genişleme paketi ile oyun içerisine 5 bin mil yeni yol, Portland, Salem ve Eugene dahil olmak üzere 14 farklı şehir, 13 yeni benzin istasyonu, yol etraflarına yerleştirilen yeni dinlenme alanları ve oteller, 700’den fazla 3D cisim, 25 eşsiz ve gerçekçi özel kavşaklar, 17 yeni firma, hem doğal hem de insan yapımı yerler(nehirler, binalar vs.) eklenecek.

Ekim 2018’de oyunculara sunulacak olan yeni DLC paketi bizlere daha zengin ve daha oynanabilir bir atmosfer yaratacak. Yeni genişleme paketinin adı Oregon olarak duyuruldu.

American Truck Simulator Steam’de 59.00 TL olarak satışlarına devam ediyor.

ATS Oregon Gamescom Loop

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.