Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

AMD İşlemci ve Ekran Kartlarında Bedava Xbox Game Pass Fırsatı

AMD, Radeon grafik kartı veya Ryzen masaüstü işlemci alanlara PC için Xbox Game Pass hediye ediyor. İşte detaylar.

AMD, seçili AMD Radeon grafik kartları veya AMD Ryzen masaüstü işlemcileri satın alan oyun severlere PC için bedava Xbox Game Pass vereceğini duyurdu. Kampanyadan yararlanan kullanıcılar, bir ay boyunca Halo Infinite dahil olmak üzere kütüphanedeki 100’den fazla bilgisayar oyununu oynayabilecek.

Bedava Xbox Game Pass Fırsatı

Bedava Xbox Game Pass fırsatı için oyuncuların belirli AMD Ryzen 5000 Serisi ve AMD Ryzen 3000 Serisi masaüstü işlemcileri veya AMD Radeon RX 6000 Serisi grafik kartlarından satın almaları gerekiyor. PC platformu için geçerli olan ve AMD XPG “Equipped for Battle” isimli pakete, markanın şimdiye kadar geliştirdiği en hızlı grafik kartı olan AMD Radeon RX 6900 XT grafik kartının da dahil olduğu belirtildi.

Oyuncular ayrıca Radeon RX 6900 XT ekran kartı satın alarak Far Cry 6 ve Resident Evil Village oyunlarını ücretsiz sunan AMD Radeon RX 6900 XT “Raise the Game” paketinden de yararlanabilir.

Bedava Xbox Game Pass Kampanyasını Kaçırmayın

Halo Infinite

31 Aralık 2021’e kadar sürecek olan AMD Radeon RX 6900 XT “Raise the Game” paketi hakkında daha fazla bilgiye buradan, 30 Haziran 2022’ye kadar sürecek olan AMD XGP “Equipped for Battle” Oyun Paketi hakkında daha fazla bilgiye ise buradan ulaşabilirsiniz.

AMD aynı zamanda Radeon Software Adrenalin 21.10.3 sürücüsünü yayınlandı. Yeni güncelleme Marvel’s Guardians of the Galaxy, Riders Republic, Age of Empires IV ve Doom Eternal gibi oyunlar için destek ve performans optimizasyonları sunuyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.