Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Amazon Türkiye’ye Ne Zaman Geliyor?

Amazon'un ülkemize ne zaman geleceği sonunda netlik kazandı. Amazon, 2018 yılının Temmuz ayında ülkemizde olacak.

Dünyanın en büyük e-ticaret sitesi olan Amazon, geçtiğimiz haftalarda ülkemize geleceğini ve burada bir mağaza açacağını duyurmuştu. Konuyla ilgili herhangi bir tarih verilmezken bu haber ülkemizde sevinçle karşılanmıştı.

Amazon Türkiye’ye Ne Zaman Geliyor 1

Uygun fiyatları ve çeşitli indirimler ile kullanıcıların yüzünü güldüren Amazon, günümüzde ki en büyük e-ticaret sitesi olma özelliğine sahip. Geçtiğimiz haftalarda bir duyuru yapan Amazon, Türkiye’de bir mağaza açarak hizmet vereceğini duyurmuş ve uzun süre gündemde ki yerini korumuştu. Bir süredir gündemde ne zaman geleceği konusunda çeşitli iddialar atılan Amazon, ülkemize ne zaman geleceğini de açıkladı.

Bloomberg HT TV haber koordinatörü olan Ali Çağatay, Twitter hesabından Amazon’un Türkiye’deki faaliyetlerine 2018’in Temmuz ayında başlayacağını açıkladı. E-ticaret sektöründe ki sağlam kaynaklardan haber aldığını belirten Çağatay, Amazon.com’un önce ülkemize geleceği ve daha sonra çeşitli sektörlerde alımlar yapacağını belirtti. Amazon, ülkemizde geldikten sonra tamamen Türkçe olarak karşımıza çıkacak. Geçtiğimiz yıl Amazon ülkemizde 17.5 Milyar TL’lik satış rakamlarına ulaşmıştı. Amazon’un ülkemize gelmesi yurtdışı vergilendirilmesini de tamamen ortadan kaldıracak.

Amazon 2018 yılının Temmuz ayında ülkemizde aktif olarak satışlarına başlayacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.