Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Albion Online Lancelot Güncellemesi Çıktı

Lancelot güncellemesiyle birlikte artık Albion Online'da balık tutmak mümkün.

Albion Online’ın bir süredir beklenen üçüncü büyük güncellemesi Lancelot bugün yayınlandı. Peki oyunu hâli hazırda oynayanları ya da dönmeyi düşünenleri Lancelot’ta ne bekliyor?

Albion online lancelot guncellemesi cikti 1

Artık Albion’un göllerinde, nehirlerinde ve okyanuslarında balık tutabilecek ya da hazine avına çıkabileceksiniz. Farklı biyomların, farklı balık türlerinin olduğu Albion’da hem sıcak, hem de tuzlu sulara açılabileceksiniz. Ayrıca tuttuğunuz büyük balıkları kendi evinize dekore etmek için de kullanabileceksiniz.

Guild arayüz sistemi de tamamen yenilenirken, artık guild liderleri çok daha kolay bir şekilde görev ataması yapabilecek, kaynakları yönetebilecek. Lancelot’la birlikte oyuna yeni 2v2 Hellgates de eklenirken, küçük ölçekli PvP için oyunculara ideal bir ortam yaratılıyor. Aynı zamanda yeni Level 3 Artifact zırhları da ekleniyor ve ofansif, defansif ve destek alanlarında farklı büyü seçenekleri sunuluyor.

Albion Online’da performans alanında geliştirmeler yapılırken, lag – gecikme düşürülüyor ve performans artışı yaşanıyor. Özellikle yüksek ölçekli savaşlarda artık Albion Online’ı oynamak daha kolay olacak.

Unity grafik motoruyla hazırlanan ve ilk olarak 17 Temmuz 2017’de çıkan Albion Online, büyük ilgiyle oynansa da kısa sürede popülaritesini kaybetmişti. Yapımcı firma Sandbox Interactive, Albion’u daha geniş kitlelere duyurmak istiyor.

Albion Online | Lancelot Update Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.