Aion Online’ın 5.4 güncellemesi 4 Mayıs 2017’de yayınlanacak. Güncelleme ile birlikte oyuna yeni bir zırh seçeneği, iki adet 384 kişilik devasa savaş alanları ve Canavarlar Kitabı eklenecek. PvP içeriği ile öne çıkan oyun, kısa süre önce aldığı güncellemeyle devasa savaş alanlarını oyuna eklemişti. Şimdi iki yeni alan daha oyuna ekleniyor.

Güncelleme ile oyuna eklenecek olan iki yeni devasa savaş alanının isimleri, Sanctum ve Pandaemonium olarak duyuruldu. Oyuna eklenecek olan yeni Canavarlar Kitabı hakkında da detaylı bilgiler verildi.
Bu yeni kitap, Nosra ve Esterra’ya doğru çıkacağınız yolculukta size eşlik edecek. Aslında bir seyahatname olarak düşünebileceğiniz kitapta, o güne dek kaç farklı canavarı alt ettiğinizin arşivi tutulacak. Savaşıp üstün geldiğiniz canavarların detaylı bilgileri bu kitapta yer alacak. Her canavar için açılacak alanda beş farklı seviye bulunacak. Başarıyla tamamladığınız her seviyede alandaki boşluklar dolacak.
Belirli sayıda canavara karşı kendinizi başarılı şekilde savunmanız durumunda, fazladan deneyim puanı kazanacaksınız. Ayrıca baş etmekte zorluk çektiğiniz canavarların konumlarına da kitap üzerinden erişebileceksiniz.

