Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Aion Yeni Güncelleme İle Devasa Savaşlara Sahne Olacak

8 Mart 2017'de gelecek güncelleme ile daha önce benzeri görülmemiş büyüklükteki savaşlara katılabileceksiniz.

Aion Online 8 Mart’ta yeni bir güncelleme alıyor. Bu güncelleme çok daha az sayıda oyuncunun savaşmasına olanak veren son güncellemenin sınırlarını alabildiğine genişletiyor. 384 farklı oyuncunun birbirine girebileceği devasa savaş meydanları yaratacağını bildiriyor!

Elyos Ranger aion online

Dredgion savunma hattında şehirlerini daha verimi şekilde savunmalarını sağlayacak güncellemeler oluyor. Başarılı savunma hatları ve hedeflerin elde edilmesi ile puanlar hanenize yazılacak.

5.3 yaması oyuna yeni bir savaş meydanı da ekleyecek. Tenacity Arenası, 32 oyuncunun karşılaşabileceği ve sağ kalan son oyuncunun galibiyetle ayrılacağı yeni bir meydan. Tenacity Arenası katılımcı olmayanların da izleyebileceği, temelinde teke tek mücadele içerek olan yeni bir savaş meydanı olacak.

Finaller haricinde her maç zamana bağlı olan mücadeleler olacak ve kazanan en iyi üç oyuncu bir üst tura iki puan taşıma hakkı elde edecek. Final maçı üç puana ulaşan ilk beş oyuncu arasında gerçekleşecek. Puanlar rakiplerin öldürülmesiyle elde edilir. Ancak süre puanlar elde edilmeden biterse ani ölüm uzatması maça eklenir. Bunun ardından da oyuncuların her ikisinin hayatta kalması halinde en çok zarar veren oyuncu maçı kazanır. Turnuvada oyuncuların ne kadar ilerlediğine bağlı olarak ödüller dağıtılır.

Oyuncular dokuz haftalık sezonun ardından gelecek finaldeki sıralamalarına göre Kinah, AP ve GP elde edecekler. Herkese bol şans.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.