Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Age of Wonders: Planetfall – Revelations Çıktı!

Age of Wonders: Planetfall – Revelations tüm platformlarda oyunculara sunuldu.

6 Ağustos 2019’da lansmana çıkan Age of Wonders: Planetfall yeni bir genişleme paketi aldı. Geçtiğimiz aylarda duyurulan Revelations adlı genişleme 19 Kasım itibari ile lansmana çıktı. Genişleme oyuncuları tatmin etti.

Age of Wonders Planetfall – Revelations Çıktı 2

Oyunun ilk içerik genişlemesi olan Revelations geçtiğimiz haftalarda duyurulmuş ve oyuncular tarafından epey merak edilmişti. 19 Kasım’da piyasaya sürülen ve şu sıralar tüm platformlarda oynanmaya devam edilen yeni genişleme paketi oyun içerisine iki farklı kampanya getirdi. Eşsiz ödülleri kapmak ve büyük sırları gün yüzüne çıkarmaya çalışacağımız Revelations genişlemesinde tuzaklarla ve güçlü düşmanlarla dolu 30’u aşkın gizemli yöreyi keşfetmeye çalışacağız.

Oyuncular yeni genişleme ile birlikte her bir tarikata, ırka veya gizli teknolojiye bağlı olarak tercih edebilecekleri benzersiz seçeneklere erişebilecek, birden fazla yöreyi birleştirerek sonsuz çeşitliliğe erişebilecekler.

10 saati aşan yeni içerik ile şuana kadar oyuncuları tatim etmeyi başaran Revelations, Es’teq hanedanlığının uyanışını ve bu hanedanlığın soyundan gelen Heritor’ların yükselişine şahitlik edebileceğiz.

İmparatorluğumuza yönelik çeşitli tehditleri artıran genişleme paketi 19 Kasım’dan bu yana Steam üzerinde oyuncular tarafından ‘olumlu’ olarak değerlendirildi. Genişleme paketi Steam’de 25.00 TL olarak satışlarına devam ediyor.

Age of Wonders: Planetfall REVELATIONS - Release Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.