Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Age of Wonders: Planetfall, 2019’da Çıkacak!

Age of Wonders: Planetfall, 4X grafiklere sahip olacak.

Triumph Studios tarafından geliştirilen Age of Wonders: Planetfall, 2019 yılı içerisinde Steam’de bilgisayar oyuncularına sunulacak.

Age of Wonders Planetfall 2019’da Çıkacak 2

Paradox Interactive tarafından 2019 yılında yayınlanacak olan Age of Wonders: Planetfall, strateji oyunları arasına farklı bir bakış açısı kazandıracak. Tek oyunculu ve çok oyunculu modlara sahip olarak karşımıza çıkacak olan yapım da enfes grafikler bizleri bekliyor olacak. 6 farklı dil seçeneğine sahip olan oyunda ne yazık ki Türkçe dil seçeneği yer almayacak. 4X grafiklerin olacağı oyunda aksiyon ve gerilim tam anlamıyla bizi doyuracak.

Oyun içerisinde çok sayıda devasa robotik karakter modellemeleri yer alacak. Açık dünyaya karşı mücadele edeceğimiz oyunda, arkadaşlarımız ile beraber hareket edebilecek ve adrenalin dolu anlar yaşayabileceğiz. Oldukça zengin içeriklere sahip olan oyun da adeta gözlerimizi kıyamet sonrasında açacağız. Fantastik öğelerinde hat safada olacağı yapım da uzay dünyasına da bir adım atmış olacağız.

Net çıkış tarihi henüz belli olmayan Age of Wonders: Planetfall, 2019 yılında çıkış yapacak. Oyunun fiyatı 2018’in son aylarında belli olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.