Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bir Age of Empires 2 Maçı 70. Saati Geride Bıraktı!

Tamamen şaşırtıcı bir inatçılık örneği olarak, iki Age of Empires 2 oyuncusu 70 saatten fazla bir süredir bir maçta.

Age of Empires 2 maçı genellikle bir saatten az sürer ve bu sürenin ortalama yarısı kadardır. Bunun nedeni, bir oyuncu erkenden stratejik bir avantaj elde etmese bile, kaynak kıtlığının nispeten kısa bir sürede kaçınılmaz bir sonuca yol açmasıdır. Yine de, devam eden bir maçın kanıtladığı gibi, bazen maçlar daha uzun sürebilir; Rubenstock ve Andre_2i arasındaki Age of Empires 2 maçı 70 saatten fazla oyun süresini geçti.

Rubenstock ve Andre_2i, Age of Empires 2’nin 1v1 Dereceli oyununa katıldığında, 70 saatten fazla süren yorucu bir maratona girmeyi beklemiyorlardı. Rubenstock, Deve Okçuları ve artan köylü hızı ile Berberileri seçerken, Andre_2i, ağır savaşçı piyade birimleri ve Feodal Çağın ötesinde yüzde 20 artırılmış piyade sağlığı ile Vikingleri seçti. Rubenstock erkenden agresifti, Andre_2i’nin kaynak koleksiyonunu kesmeye çalışıyordu ama Andre_2i en hafif tabirle ısrarcıydı.

70 Saati Geçen Age of Empires 2 Maçı Canlı Yayınlandı

Age of Empires 2 maçının ortası beklendiği gibi ilerledi, her iki oyuncu da ahşap ve diğer kaynaklar üzerinde stratejik konumlandırma için rekabet ederken teknolojilerini artırdı. Rubenstock çoğunlukla saldırgan olarak kaldı ancak Andre_2i akıllıca savundu. Sonuç olarak, her iki oyuncu tarafından da mikro ve makro açıdan mükemmel bir şekilde oynanan bir maçtı. Oyunun 60. dakikasında, Rubenstock Deve Okçuları ve Şövalyeleri, Andre_2i’yi daha yavaş ağır savaşçı piyade ve kuşatma birimlerini korkutuyordu ancak özensiz oynanış, Andre_2i’nin savunma yapılarının ve oyununun eşit bir oyun alanı sağlamasına izin verdi.

Age of Empires 2’de içi iki saat içinde, her iki oyuncu da haritanın yaklaşık yarısının kontrolünü ele geçirdi ve onları kaynaksız hale getirdi. Rubenstock’un Deve Okçuları ve atlı savaşçıları, odun toplamak için mücadele ederek haritanın etrafında dolandı. Andre_2i’nin daha yavaş birlikleri hedefe yönelik saldırılar yapıyordu. Oyun içi üç saat içinde Rubenstock harita üzerinde tekrar baskın bir kontrole sahipti. Dört saatte Andre_2i’nin kazanma koşulları sınırlıydı, ancak savunmada güçlü kaldı. Beş oyun saatinde, hiçbir oyuncunun net bir zafer kazanamayacağı açıktı. Bir Age of Empires çıkmazıydı.

Age of Empires 2

O zamandan beri Age of Empires 2’de geçen onlarca saat, her iki oyuncunun da gizlice rakiplerinin binalarını yok etmesine ve yapabildikleri kadar öldürme çalmasına neden oldu. Bu AFK savaşları sayesinde her iki oyuncu da tek bir Kaleyi ve Şehir Merkezini etkin bir şekilde elinde tutma noktasına ulaştı. Oyunda yaklaşık 33 saatten beri statüko buydu. Oyunu bitirmenin bir yolu yok gibi görünüyor ancak çıkış yapma seçeneği mevcut.

Oyunda 33 saat sonra Rubenstock, bir Kalede bulunan birimlerin oklarını tek bir birimle uçururken, diğer birimleri binayı yok edebileceğini doğruladı ancak, yalnızca Andre_2i AKF olduğunda çalışıyordu, aksi takdirde dikkati dağıtmak yerine Rubenstock’un saldıran birimlerini hedef alabiliyordu. Rubenstock, uzun bir süre Andre_2i AFK durumda yakalarsa oyun bitecek.

Age of Empires 2

Andre_2i farklı bir oyun oynuyor. İki şeyden birini hedefliyor, ya Rubenstock ayrılmak zorunda kalacak ya da sunucu bakımı maçı kazanan olmadan bitirecek. Korkak bir çıkış yolu gibi görünebilir ama burada daha büyük bir hikaye daha mevcut.

Age of Empires 2’de 70 saatten uzun süren saatlik şaşırtıcı maç, her iki oyuncunun da Twitch kanallarında büyük bir dikkat çekmesine neden oldu. Bu bağlamda, her iki oyuncu da zaten kazandı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.