Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Acer Nitro 5, Fiyat Performans Canavarı Olmaya Geliyor

Oyuncuların çok hoşuna gidecek özellikler, uygun fiyat ile birleşiyor.

Oyun donanımları konusunda fonksiyon ve bütçenin sınırı yok diyebiliriz. Çok büyük bütçeler ile kusursuz oyun bilgisayarları inşa edip, akıllara durgunluk veren performanslar ile eğlencenin dibine vurabilirsiniz. Belki de böyle yapmayıp, nispeten daha kararlı bir bütçe ile şahane bir performans elde etmeyi seçersiniz. Eğer ortalama bir bütçeye sahipseniz, çok farklı işlerinizi görebileceğiniz bir bilgisayara ihtiyacınız varsa, ancak ana odak noktanız oyunlarsa Acer’ın kısa süre içinde piyasaya çıkacak Acer Nitro 5 ürününe göz atmanızda fayda var. Tam bir fiyat performans canavarı olmayı hedefleyen cihaz, piyasayı resmen yeniden domine etmeye geliyor.

acer nitro 5

Farklı seçenekler ile bir araya getirebileceğiniz Acer Nitro 5, NVIDIA GeForce 1050Ti grafik kartı, yedinci nesil Intel Core i5 ve i7 CPU veya  AMD FX, A10 ve A12 CPU ile Radeon RX550  grafik kartı seçenekleri ile geliyor. Performansına inandığınız ya da tercih ettiğiniz marka ile dizüstü bilgisayarınızı bir araya getirebilirsiniz. Nitro 5 her koşulda, 32 GB DDR4 RAM ile gelecek. Cihazın performansını artırmak için fazladan SSD ekleme şansınız da bulunacak.

15.6 inç büyüklüğünde ve 1080p çözünürlükte görüntü kalitesi sunacak ekranın yanı sıra, USB-C 3.1, USB 3.0 ve iki adet USB 2.0 giriş slotu bulunacak. 802.11AC Wi-Fi desteği sunacak cihaz, HDMI 2.0 bağlantı seçeneğine de sahip olacak.

acer nitro 5 1

Dolby Audio Premium ve Acer TrueHarmony ses teknolojilerini kullanacak olan bilgisayar, oyun atmosferini son noktasında yaşamanıza yardımcı olacak. Keskin ve dinamik hatları, yenilenmiş CoolBoost soğutma sistemi, vurgulanmış WASD tuşları ile profesyonel oyuncuların dahi dikkatini çekebilecek etkileyici bir karizmaya sahip olacak.

ABD’de 800 dolar fiyat etiketi ile piyasaya sürülecek olan Acer Nitro 5’ın, ülkemizde vergi uygulanmamış ham fiyat etiketi 2850 Türk lirası civarında olacak. Bunun üstüne gelecek vergiler ile dahi oldukça hesabplı bir alternatif oluşturacağınız söyleyebiliriz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.