Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ace Combat 7: Skies Unknown – Unexpected Visitor Yayınlandı!

Ace Combat 7: Skies Unknown 4'ncü genişleme paketini oyunculara sundu.

Oyuncuları gökyüzünün derinliklerine götüren Ace Combat 7: Skies Unknown yeni genişleme aldı. Oyuna daha fazla içerik getiren yeni genişleme paketinin adı Unexpected Visitor olarak duyurulurken, fiyat etiketi ise oldukça uygun bir yapıda karşımıza çıktı.

Ace Combat 7 Skies Unknown – Unexpected Visitor Yayınlandı 2

Ocak 2019’dan bu yana konsol ve bilgisayar platformundaki oyuncuları gökyüzü savaşlarına götüren Ace Combat 7: Skies Unknown yeni genişlemesi ile yine oyuncularının yüzünü güldürüyor. Oyun içerisinde 4 yeni misyonu getiren Unexpected Visitor adlı genişleme paketi savaşları da farklı bir yapıda karşımıza çıkaracak.

Steam üzerinde 29.99 TL fiyat etiketine sahip olan Unexpected Visitor oyunun 4’ncü eklenti paketi olacak. Türkçesi davetsiz misafir olan yeni genişlemede amacımız Alicorn’un kontrolünü ele geçirmek olacak. Alicorn yıllar önce okyanus istihbaratı için çalışmış bir denizaltı olacak. Yıllar önce okyanusta kaybolan bu denizaltı şans eseri bulundu ve adeta bir üs görevi görüyor.

Oyuncular Alicorn’nun kontrolünü ele geçirmek için mücadele edecek, gelebilecek saldırılara karşı onu koruyacağız. Düşmanlar üssü ele geçirmek için bütün yolları deneyecek ve bizi etkisiz hale getirmeye çalışacaklar.

Yeni genişlemenin tanıtım fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

ACE COMBAT 7: Unexpected Visitor DLC Trailer | PS4, XB1, PC

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.