Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

AC: Valhalla, Odyssey’den Çok Daha Fazla Kazandırdı

Ubisoft'un son mali raporuna göre Assassin's Creed Valhalla, yayınlandıktan sonra aynı dönemde AC Odyssey'den yüzde 70 daha fazla kazandı. Şirketin CEO'su ayrıca son zamanlarda ortaya çıkan bir gizli oyun söylentileri hakkında yorum yaptı.

Ubisoft, 1 Nisan ile 31 Aralık 2021 arasındaki 2021-22 mali yılının ilk dokuz aylık sonuçlarını kapsayan yeni bir mali rapor yayınladı. Assassin’s Creed serisinin son iki bölümü olan Odyssey ve Valhalla’nın başarıları hakkında birçok ilginç bilgi öğrendik.

Ubisoft, Assassin’s Creed Valhalla’nın piyasada gidişatından çok memnun:

  • Geçen yılın son çeyreğinde Assassin’s Creed Valhalla, Assassin’s Creed Odyssey’den yüzde 30 daha fazla ilgi gördü
  • Assassin’s Creed Valhalla‘dan elde edilen gelirler, Assassin’s Creed Odyssey’den yüzde 70 daha yüksek.

AC Valhalla: Dawn of Ragnarok Serinin En Büyük Ek Paketi

Valhalla

Bu sonuçlar göz önüne alındığında, Assassin’s Creed Valhalla’ya genişletme paketi eklenmesi daha iyi sonuçlar yaratabilir. Bundan dolayı 10 Mart’ta oyun Dawn of Ragnarok şeklinde üçüncü bir genişleme alacak. Bu ek paket, şirket tarihindeki en büyük genişleme olarak ilan edildi. Assassin’s Creed Rogue‘dan sorumlu ekip olan Ubisoft Sofia, bu ek paketin üzerinde çalışıyor.

Son oyunun, Assassin’s Creed Odyssey‘den çok daha iyi olması, şirketin AC Odyssey’in performansından memnun olmadığı anlamına gelmiyor. Geçen yılın sonlarında, bir güncelleme olarak her iki oyun da Crossover Stories adlı bir etkinliğin parçası olarak, hikaye bazında oyunları birbirine bağlayan bir macera eki aldı. Bu etkinlik sayesinde Aralık, Assassin’s Creed Odyssey için harika bir ay oldu. Hatta oyuncu ilgisi açısından 2021’in en iyi ayı Aralık oldu.

Assassin’s Creed Crossover Stories - Announcement Trailer

Tüm bu başarılar, Ubisoft için markanın her zamankinden daha iyi durumda olduğunun bir işareti. Gazetecilere yönelik bir sunum sırasında, şirket CEO’su Yves Guillemot’a, gizlilik odaklı bir yan ürün oyunu hakkında son söylentiler hakkında sorular soruldu. Konuyla ilgili yorum yapmayı reddetti, ancak gazetecinin soruda böyle bir başlıktan bahsetmemesine rağmen, yanıt olarak Rift adını kullanması ilginç.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.