Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

A Story About My Uncle Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu!

A Story About My Uncle bedava oldu.

28 Mayıs 2014’te sadece bilgisayar platformu oyuncularına sunulan A Story About My Uncle, kısa süreliğine ücretsiz olarak dağıtılıyor.

A Story About My Uncle Kısa Süreliğine Ücretsiz Oldu 2

Gone North Games imzası ile geliştirilen A Story About My Uncle tek oyunculu olarak oynanabilen bir macera oyunu olarak karşımıza çıkmıştı. Sürükleyici bir maceraya sahip olan oyunda bir çocuğun dayısını aramaya çıkmasına yardım edecek ve onunla ilerlemeye çalışacağız. Birinci şahıs kamera açılarına sahip olan yapımda oyuncular gizemli bir dünyaya giriş yapacaklar. 5 farklı dil desteğine sahip olan yapım Steam’de yayınlanmasından bu yana 21.00 TL olarak satışlarına devam ediyor.

Oyun içerisinde ilerledikçe karşımıa çeşitli ipuçları çıkacak. Oyuncular bu ipuçlarını birleştirerek karakterimizin dayısına ulaşmaya çalışacaklar. Hikaye tabanlı olarak oynanabilecek olan yapım da hızlı bir yapı da bizleri bekliyor olacak. Farklı yerler de keşfedebileceğimiz yapımda oyuncular bu macera da çeşitli tehlikelerle de karşı karşıya kalacaklar. Oyuncular karşılarına çıkan yaratıkları etkisiz hale getirerek yollarını devam etmek için mücadele edecekler.

Orta dereceli içeriklere sahip olan yapım da fantastik bir oynanış bizleri bekliyor olacak.

Steam’de 21.00 TL olarak satılan A Story About My Uncle, kısa süreliğine Humble Bundle üzerinden ücretsiz olarak dağıtılıyor.

A Story About My Uncle Official Gameplay Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.