Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

A Plague Tale: Innocence İçin Planlanmış Bir DLC Paketi Yok!

A Plague Tale: Innocence DLC paketleri almayacak gibi görünüyor.

Focus Home Interactive’in 2019 model oyunu olarak 14 Mayıs’ta lansmana çıkan A Plague Tale: Innocence şu sıralar hem konsol hem de bilgisayar platformunda ilgiyle oynanıyor. Yapım ilerleyen zamanlarda DLC paketi alacak mı almayacak mı sorusunun cevabı da belli oldu.

A Plague Tale Innocence İçin Planlanmış Bir DLC Paketi Yok 2

İnceleme puanları ile oldukça yüksek skorlar elde eden A Plague Tale: Innocence oyuncular tarafından da beğenildi. Steam üzerinde bilgisayar oyuncuları tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen yapım aynı şekilde konsol oyuncularından da tam puan aldı. Oyuncuları sürükleyici bir yapıya götüren oyun bugün de DLC paketleri ile gündemde kendine yer buldu. Tüm platformlarda tek bir paket halinde satın alınıp oynanabilen yapım muhtemelen herhangi bir genişleme almayacak.

Bugün GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre A Plague Tale: Innocence’nin geliştiricisi olan Asobo Studios yaptığı açıklama da şuan için planlanmış herhangi bir genişleme paketinin yer almadığını belirtmiş. Yapılan habere göre oyuna herhangi bir genişlemenin gelmesi olasılıklar arasında yokmuş.

Oyunun anlatım tasarımcısı olan Sebastien Renard, Star News’e verdiği demeçte oyunun yayınlanmasından sonra çalışanların heyecanlı ve bir o kadar da gergin olduğunu belirtmiş. Oyunculardan gelen geri bildirimler sonrasında ekibin oldukça mutlu olduğunu belirten Renard, geliştirici ekibin tatili hak ettiğinden de söz etmiş. Yani geliştirici ekip dinlenmeye çekilmiş.

Bu bilgiler doğrultusunda oyuna DLC paketinin gelmeyeceği tahmin ediliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.