Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

A Jugglers Tale Çıkış Tarihi Belli Oldu

Kaleidoscube, A Juggler's Tale'in 29 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu. 

A Jugglers Tale çıkış tarihi nihayet açıklandı. Macera oyunu 29 Eylül‘de çıkış yapacak. Oyuncuların merakla beklediği macera oyununda, bir sirkte tutulan Abby isimli bir kuklayı yöneteceğiz.

Özgürlüğüne hasret kalan kahramanımız, sirkten kaçacak ancak kaderinin kendi elinde olmadığını anlaması çok uzun sürmeyecek. Abby, kaderinin kontrolünü ele alabilecek mi?

A Jugglers Tale

A Jugglers Tale Neler Sunacak?

A Jugglers Tale, bağımsız Alman stüdyosu A Juggler’s Tale Team tarafından geliştirilen bir platform oyunu olacak. Ekibin başında The Dwarves, The Book of Unwriters Tales ve Shadow Tactics: Blades of the Shogun ile tanınan bir geliştirici olan Dominik Schön var, bu da oyuncuları heyecanlandırdı.

Oyunun ana kahramanı, özgürlüğünü yeniden kazanmaya çalışırken, kendini doğrudan ortaçağ hikayelerinden savaşla parçalanmış bir ülkede bulan Abby adında bir kukla. Kahraman sadece her fırsatta açlıktan ölen sakinlerle karşılaşmakla kalmayacak, aynı zamanda Tonda adında bir kötü adam ve onun acımasız çetesi tarafından kovalanacak. Bununla birlikte, kahramanımızın hala hayatta kalma şansı var, sadece seyirciler tarafından daha çok tanınması gerekecek.

Oyunda, eylemi yandan göreceğiz. Abby, çok sayıda tuzak ve engelden kaçınarak ve ustaca bulmacaları çözerek atmosferik, kasvetli yerlerde seyahat edecek. Ek olarak, kahramanımızın tetikte olması gerekecek ve düşmanlarla temastan kaçınması gerekecek. Ayrıca bunu yapmak için bazen düşmanlardan koşarak uzaklaşmamız da gerekecek. Yaptığımız tüm hareketler, anlatıcı tarafından sürekli yorumlanacak.

A Jugglers Tale’i Steam‘den istek listenize ekleyebilirsiniz.

A Juggler's Tale - Release Date Announcement Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.