Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Tamamı Elle Çizilen Platform Oyunu ITORAH Duyuruldu

Grimbart Tales Studio ve Assemble Entertainment, elle çizilmiş görsellere sahip klasik bir aksiyon platform oyunu olan ITORAH'ı duyurdu. Oyun bu yıl içerisinde piyasaya çıkacak.

Aksiyon odaklı platform oyunlarının hayranları, Humble Hearts’tan Dust: An Elysian Tail’i mutlaka duymuştur. Geçtiğimiz yıllarda çıkış yapmış olan bu oyun, elle çizilmiş grafik tasarımı ile öne çıkmıştı. Grimbart Tales ve Assemble Entertainment’tan ITORAH da benzer bir yol izlemeyi tercih etmiş.

ITORAH hakkında okurken, Humble Hearts’ın yukarıda bahsedilen çalışmasına epeyce benzerlikler bulabilirsiniz. Önce karakter ve dünya tasarımı yapılan oyunun, son olarak animasyonları eklendi. Daha iyi bir fikir sahibi olmanız adına, oynanış videosunu aşağıya ekledik.

ITORAH | Announcement Trailer (EN)

ITORAH, Kolomb öncesi Mesoamerica’dan ilham alan Nahucan ülkesinde geçecek. Kara Veba tarafından tehdit edilen ülke çok büyük tehlikede. Oyun sırasında, yaşayan son insan gibi görünen isimsiz bir karakter olarak oynayacağız. Kahramanımız, evi dediği toprakları kurtarmak için bir sefere çıkacak. Yolculuğu sırasında, rehber olarak hizmet eden konuşkan bir silah tarafından yönetilen renkli karakterlerden oluşan bir galeri ona yardım edecek.

ITORAH

Hem Grimbart Tales’in kurucu ortağı Artur Backer hem de Assemble Entertainment CEO’su Stefan Marcinek, yaklaşmakta olan oyun ve işbirlikleri konusunda çok hevesliydi. Konu hakkında açıklamada bulunan ekip şunları söyledi:

“Assemble’ın yayın ortağımız olmasıyla, ITORAH’ın lansmanı gerçek oluyor ve bundan daha heyecanlı olamazdık. ITORAH mutlak bir aşk emeği ve bizim ilk oyunumuz, bu yüzden bizim için gerçekten heyecan verici olacak. Bağımsız geliştiriciler olarak, çocukken bizi büyüleyen sayısız hatıranın şekillendirdiği bir evreni tasavvur etmek için yaratıcı özgürlüğe sahibiz. Amacımız gelecek nesillere benzer deneyimler yaratmak ve fantastik olana olan tutkumuzu aktarmak.”

Oyunun Steam sayfasına bu bağlantı üzerinden ulaşarak istek listenize ekleyebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.