Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bethesda, Elder Scrolls VI İçin Sabırlı Olunması Gerektiğini Açıkladı

Todd Howard, Elder Scrolls VI ve Starfield için sabırlı olmamız gerektiğini söyledi.

Bethesda genelde kozlarını oyunların çıkışına yakın bir sürede oynar. Ancak E3 2018’de duyurulan Starfield ve Elder Scrolls VI için bu durum geçerli değil. Satış danışmanının patronu olan Pete Hines ve genel yönetmen Todd Howard, yeni çıkacak olan iki tek kişilik oyunları için oyuncuların sabırlı olması gerektiğini söylediler.

todd howard

The Guardian sitesine verdiği röportajda Todd Howard,”Uzun süredir planlıyorduk, beş ya da altı sene öncesi projelerle ilgili ilk şeyleri kağıda döktük. Fallout 4’ü bitirdiğimizde de aktif olarak geliştirmeye başladık. Yani iki buçuk, üç sene önce. Starfield ve Elder Scrolls VI için herkesin sabırlı olması gerekiyor. Aklımızdaki şeyleri yapmak biraz zaman alacak.” dedi.

Ancak sürekli bir çoklu oyunculu oyun olan Fallout 76’nın çıkışı, erken olacak. Ancak Fallout 76’nın çoklu oyunculu bir oyun olması, Bethesda’nın tekli oyunculu oyunlarına daha az odaklanması anlamına gelmiyor. Satış danışmanı patronu Pete Hines, “Tekli oyunculu oyunlar hala varlar. Büyümeye veya gelişmeye devam edebilirler. Tekli oyunculu oyunlar, bizim bir parçamız. Ve bence hala tekli oyunculu oyunlar ile başarılı olunabilir.” dedi.

Bethesda’nın gelecek planları tamamen hazır durumda. Todd Howard, Elder Scrolls VI’nın çıkış tarihini bildiğini ancak açıklamanın aptallık olacağını daha önceden belirtmişti.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.