Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battlerite 4 Milyon Oyuncuya Ulaştı!

Stunlock Studios yeni oyun modu hakkında bilgi verdi.

Aksiyon MOBA ve Battle Royale türlerini bir araya getiren Battlerite Royale’in ilk ayrıntıları bugün Stunlock Studios tarafından paylaşılırken, oyunun bu haritası standart haritaya göre 30 kat daha büyük olacak. Battlerite Royale’de toplamda 20 oyuncu bir adaya bırakılacak ve herkes tek başına ya da ikili olarak mücadele edecek.

Battlerite 4 milyon oyuncuya ulasti 1

Stunlock Studios Pazarlama Müdürü Johan Ilves de konuya ilişkin konuşurken, aksiyon RPG ile MOBA oyuncularını bir araya getireceklerini, Battlerite Royale’in türe yeni bir soluk katacağını dile getirdi.

Aynı zamanda Battlerite’la ilgili bilgiler de paylaşılırken, oyunun şimdiye kadar 4 milyon kişiye ulaştığı bilgisine yer verildi. Steam üzerinde en çok oynanan free-to-play oyunlar kategorisine de giriş yapan Battlerite’da her hafta oyunculara 6 şampiyona ücretsiz erişim hakkı veriliyor ve oyun içi para ya da mikro ödemelerle satın alınan karakterler de kalıcı olarak kalıyor.

Battlerite Royale ise günümüz Battle Royale türü modasını takip edecek ve Battlerite’ın klasik mekaniklerini içerecek fakat maçlar 10 dakika sürecek, loot toplama yer alacak ve haritanın boyutu artacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.