Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Elden Ring’ten 27 Saniyelik Oynanış Videosu Sızdırıldı!

FromSoftware'ın merakla beklenen yeni oyunu Elden Ring'ten 27 saniyelik bir oynanış videosu sızdırıldı.

2022’nin en çok beklenen oyunları arasında yer alan Elden Ring‘ten kısa bir oynanış videosu sızdırıldı. Games Anime and More adlı bir YouTube kanalı tarafından yayınlanan görüntülerde, herhangi bir etkileşim görmüyoruz. Sadece uçurumun kenarında kayaların üzerinde zıplayan zırhlı bir karakter var.

Videodaki kartalların uçarken arkalarında tüy bıraktıkları görülüyor ki, bu gerçekten güzel bir detay olmuş. Bu arada oynanış videosunu sızdıran YouTube kanalı kapanmış durumda, ancak görüntüler Twitter veya Reddit‘te bulunabiliyor. Bir diğer ilginç detay da, karakterin Dark Souls oyunlarında olduğu gibi düz koşmak yerine ayakta zıplayabiliyor olması.

Elden Ring’in Sızan Oynanış Videosu

Öte yandan sızan videonun Xbox One sürümüne ait olduğu söyleniyor. Nitekim çevre detaylarının kalitesi de bize bunun doğru olabileceğini söylüyor. Otlar, ağaçlar gibi çevresel öğeler düşük kalitede.

Grafiklerin Dark Souls 3‘ten daha iyi olmasını bekleyen oyuncular, söz konusu görüntülerden sonra biraz hayal kırıklığına uğramış olabilir, ancak Elden Ring’in yeni nesil için değil, PS4 ve Xbox One için hazırlandığını hatırlatmak gerekiyor. Her şeye rağmen büyüleyici bir atmosferin bizi beklediğini gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz.

Elden Ring, Ocak 2022’de Yayınlanacak

elden ring oynanış videosu

Dark Souls, Bloodborne ve Sekiro gibi oyunlarla tanınan Japon FromSoftware stüdyosu tarafından geliştirilen Elden Ring, iki yıllık bekleyişin ardından E3 2021 sırasında tanıtılmıştı. Efsanevi oyun yönetmeni Hidetaka Miyazaki ve Game of Thrones evreninin yaratıcısı George R.R. Martin ortaklığında tasarlanan açık dünya oyunu, 21 Ocak 2022’de PC (Steam) PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X / S için piyasaya sürülecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.