Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Resident Evil Village, Serinin Eşzamanlı Oyuncu Rekorunu Kırdı!

Resident Evil Village, ikonik korku serisinin Steam’deki eşzamanlı oyuncu rekorunu kırarak PC'de güçlü bir çıkış yaptı.

Capcom tarafından geliştirilen ve yayınlanan Resident Evil Village, heyecanlı bir bekleyişin ardından 7 Mayıs’ta çıkışını gerçekleştirdi. Serinin sekizinci ana oyunu olan Village, aynı anda 106,631 kişi tarafından oynanarak Resident Evil evreninin eşzamanlı oyuncu rekorunu kırdı.

Bundan önceki rekor 74,024 sayısı ile Resident Evil 2’ye aitti. Serinin Village’tan önceki oyunu Biohazard’ın ulaştığı maksimum eşzamanlı oyuncu sayısı ise sadece 18,211.

Village

Söz konusu rakamlar, Resident Evil Village’ın ne denli bir beklenti yarattığını net bir şekilde gözler önüne seriyor. Bu arada oyunun yayınlandığı sırada Twitch’te 200.000’den fazla eşzamanlı izleyiciye sahip olduğunu da belirtmeden geçmeyelim.

Village’ın şu ana kadar PC ve konsolda ne kadar sattığı henüz açıklanmadı, ancak mart ayında verdiği bir röportajda konuşan Capcom’un pazarlama direktörü Antoine Molant, “Bu yıl için asıl amacımız, Resident Evil: Village’ın hem kalite hem de iş açısından en iyi performans gösteren Resident Evil oyunu olmasını sağlamaktır” ifadelerini kullanmıştı.

Oyunun Steam ve Twitch’te ulaştığı sayılar, serinin en fazla satan halkası olabileceğine dair güçlü emareler sunuyor. Nitekim Capcom’un pazarlama için gösterdiği efor ve oyuna dair yüksek beklenti, rekor bir satış performansı ile karşılaşabileceğimizi gösteriyor.

Dilerseniz, Resident Evil Village incelememize buradan ulaşabilirsiniz. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.