Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

4A Games Yeni Bir Metro Oyunu Üzerinde Çalışıyor!

TQH Nordic yeni bir Metro oyunu üzerinde çalışmaların başladığını duyurdu.

Metro Exodus ile milyonlarca oyuncuya ulaşmayı başaran 4A Games yeni bir proje üzerinde çalışmaya başlamış. Muhtemelen önümüzdeki yıllarda Metro Exodus’un devamı niteliğinde yeni bir Metro oyunu karşımıza çıkacak.

4A Games Yeni Bir Metro Oyunu Üzerinde Çalışıyor 2

Önce Steam daha sonra Epic Store üzerinde satışlara açılan Metro Exodus bu kararı ile oyuncular tarafından eleştirilmiş olsa da kısa sürede milyonlarca oyuncuya ulaşmaya başardı. Bugün gelen bilgiler ile yeni bir Metro oyunu geliştirildiği ortaya çıktı.

Altchar’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre THQ Nordic, 4A Games’in yeni bir Metro oyunu üzerinde çalıştığını doğrulamış. Habere göre THQ Nordic CEO’su Lars Wingefors tarafından yapılan açıklama ile 4A Games’in resmi bir Metro üzerinde çalıştığı belirtilmiş. Yaklaşık 5 ay önce lansmana çıkan Metro Exodus’un başarılı satışları oldukça olumlu karşılanırken, yeni bir Metro oyunu için de zemin hazırlanmış oldu.

Yeni oyunun adı ve içeriği hakkında henüz detaylı bir bilgi yer almazken. Twitter üzerinden de Nathan adında bir kullanıcı yeni bir Metro oyunu üzerinde çalışmaların başladığını belirtmiş. İlerleyen günlerde yeni oyun hakkında daha fazla detayın gelmesi bekleniyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.