Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

4A Games, Metro 4 Hakkında İlk Bilgileri Verdi

Bir süredir merakla beklenilen yeni Metro oyunuyla ilgili 4A Games açıklamalarda bulundu.

4A Games, eleştirmenlerce beğenilen Metro serisinin bir sonraki bölümü olan Metro 4 hakkında yeni bilgiler yayınladı. Güncelleme, 4A Games tarafından web sitelerinde yakın zamanda yayınlanan bir blog yazısında yayınlandı. Blog yazısı çoğunlukla Metro 2033‘ün 10. yıldönümünden bahsederken stüdyo ayrıca franchise’ın geleceğini hakkında da bilgiler verdi.

4A Games Metro 4 Hakkinda Ilk Bilgileri Verdi 1

Geliştirici yaptığı açıklamada “Bir sonraki Metro oyunu üzerinde çalışmaya başladığımız bir sır değil. Son 15 yılda öğrendiğimiz her şeyi kullanarak, hedeflerimizi daha da yükseğe çektik – bir sonraki oyun, yeni güçten yararlanmak için motorumuz ve oluşturucumuzun tamamen elden geçirilmesiyle yeni nesil  konsollar ve PC için üretiliyor.” dedi.

4A-Games’e göre, bir sonraki Metro bir kez daha, önceki oyunlardan çok daha geniş kapsamlı, hikaye odaklı tek oyunculu harika bir deneyim sunmaya odaklanacak. Ancak, diğer oyunların yanı sıra World War Z, Quake Champions ve Snow Runner‘da çalışan Sabre Interactive ile ortaklık kurduktan sonra 4A-Games, Metro deneyimini çok oyunculu hale getirmek istiyor.

“Çok oyunculu oyunlara bir egzersiz ya da bir trend ya da çoğunluğa ayak uydurmak gibi bakmıyoruz. Yaratıcılar olarak, Metro evreninde tamamen mantıklı olan bir çok oyunculu deneyimi keşfetmek istiyoruz. Ayrıca, ne yaparsak yapalım, bunun tek oyunculu hırslarımıza zarar vermemesini sağlamaya kararlıyız. Yalnızca çevrimiçi bileşene odaklanmış özel bir ekibe ihtiyacımız olacak ve Sabre Interactive ile yeni ortaklığımızın getirebileceği şey bu; tutkularımızı gerçekleştirmemize yardımcı olmak için uzmanlık, teknoloji ve bilgi birikimi.”

Metro serisinin hayranlarının bu karara sahip olabileceği olası endişelerin farkında olan 4A Games, (şimdilik) yalnızca fikirlerle deney yaptıklarını ve çok oyunculu ile nasıl başa çıkılacağı ya da olacağına dair herhangi bir karar vermediklerini hızlı bir şekilde belirtti.

4A Games’in yayınlamış olduğu blog yazısına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.