Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

343 Industries Halo: Infinite İçin Bazı Açıklamalarda Bulundu

Oyunun geliştiricisi olan 343 Industries, yeni yaratılan oyun motoru ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Halo: Infinite, 343 Industries tarafından geliştirilen FPS oyunudur. Oyun Halo serisinin 6. oyunu olacak ve bu yıl içerisinde piyasaya sürülecek. Halo sadece PC ve Xbox platformu için çıkış yapacak. Oyun duyurulduğu andan itibaren büyük ölçüde gizlendi. Arada sırada spekülasyonlar çıkmış olsa da oyun hakkında henüz bilmediğimiz çok şey var.

343 Industries Halo Infinite İçin Bazı Açıklamalarda Bulundu 1

Oyunun geliştiricisi olan 343 Industries oyun hakkında çok fazla açıklama yapmamıştı bu zamana kadar ama yayınladıkları video’da açık bir şekilde bahsettikleri birkaç şeyden biri, oyunun inşa edildiği yeni oyun motoru.

Slipspace Engine motorunun geliştirme ekibinin motoru oluşturmanın bu oyun için neden önemli olduğunu düşündüklerini ve sadece Halo Infinite için değil, aynı zaman ileri ki zamanlarda çıkarmayı planladıkları oyunlar içinde kendilerine yardımcı olacaklarını düşündüklerini belirtti.

Halo franchise direktörü Frank O’Connor, Slipspace Engine’in özellikle yeni nesil geliştirme için optimize edildiğini ve serinin geleceği için hayati önem taşıdığını söylüyor. Ayrıca “Yeni nesil geliştirme için daha güçlü, aynı zamanda daha çevik bir motor yaratmak zorundaydık, böylece yaratıcılar ve mühendisler daha kolay çalışabiliyor ve daha hızlı tekrar edebiliyor” diyor.

We Are 343 Industries

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.