Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

2K, WWE 2K17 Collector’s Edition’ı Duyurdu!

Dünya çapında sınırlı sayıda satışa sunulacak bir çok özel eşya bizleri bekliyor olacak.

2K'in ünlü WWE video oyun serisinin yeni oyunu olan WWE® 2K17’nin NXT® versiyonunun detayları duyuruldu. PC kullanıcıları biraz üzülebilir çünkü WWE 2K17 NXT Edition sadece PS4 ve XBox One'a özel olacak.

 

WWE 2K17 NXT Edition Trailer

 

İsterseniz bu özel versiyonun içeriğine bakalım;

 

WWE 2K17 video oyunu

Özel, kaliteli kutu

NXT Geliştirme Paketi:

Oynanabilir NXT Süperstarları: Shinsuke Nakamura, Nia Jax ve Apollo Crews

MyCareer’de NXT’te yüzde 50 daha fazla puan

WWE çizeri Rob Schamberger tarafından tasarlanan ve NXT Süperstarı Shinsuke Nakamura tarafından imzalanan özel Canvas 2 Canvas taşbaskı

Özel, 20 santim boyunda “Demon” Finn Bálor koleksiyon figürü

Özel Topps NXT TakeOver: London Mat Relics Kartı

Her kartta etkinliğin otantik ring brandasından bir parça da bulunacak

Her kart etkinlikteki 14 Süperstardan birini içerecek

Her Süperstar kartı, 10 farklı nadirlik seviyesinden birine sahip olacak

Goldberg Paketi: efsanevi WCW® ve WWE yıldızı Bill Goldberg’in oynanabilir iki versiyonu ve oynanabilir WCW Monday Nitro ve Halloween Havoc arenaları içerecek.

 

Fiyatı da belli olan bu özel koleksiyon PlayStation 4 ve Xbox One için $99.99'a satılacak.

 

Koleksiyonda bulunan işte o özel NXT Süperstarları;

Apollo Crews 

1ee20e

 

Shinsuke Nakamura

2

 

Nia Jax

3

 

Koleksiyonla ilgili yapılan değerlendirmeler;

“NXT, Raw ve SmackDown ile birlikte çabucak WWE’nin üçüncü global markası olmayı başardı,WWE 2K17 NXT Edition NXT’in tutku ve coşkusunu dünyanın dört bir yanındaki hayranlarımızla paylaşmanın mükemmel bir yolu.” – WWE’nin Yetenek, Canlı Etkinlik & Yaratımdan Sorumlu Başkan Yardımcısı Paul “Triple H” Levesque. 

 

“NXT etkileyici kadrosundan, inanılmaz canlı yayın enerjisine kadar WWE’nin şu anki organizasyonunu sürdürmesine yardımcı olan ve parlak bir gelecek vaat eden tartışmasız bir güç,marka kesinlikle WWE 2K17 için NXT Edition versiyonuna sahip olmayı hak ediyor ve içinde özel koleksiyon eşyaları ve oyun içeriği bulunan bu kapsamlı versiyon WWE veya NXT hayranlarının kaçırmaması gereken bir parça.” -2K Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Chris Snyder. 

 

Ayrıca 11 Ekim 2016'da satışa sunulacak olan bu versiyonu erken siparişte verebilirsiniz.

WWE hakkında kısa bir bilgi de verelim.

1

Halka açık bir şirket olan WWE, küresel eğlence alanında dünyanın önde gelen medya organizasyonlarından biridir. Firma, dünyanın dört bir yanındaki izleyicilere yılın 52 haftası orijinal içerik yaratan ve sunan bir portföye sahiptir. WWE televizyon programları, ödemeli yayınlar, dijital medya ve yayın platformlarında tüm aileye hitap eden eğlenceler sunmaktadır. WWE programları dünya çapında 25 dilde yayınlanmakta ve 650 milyondan fazla eve konuk olmaktadır. Firmanın merkezi Stamford, Connecticut’ta bulunmaktadır ve New York, Los Angeles, Londra, Mexico City, Mumbai, Şangay, Singapur, Dubai, Münih ve Tokyo’da ofislere sahiptir.

 

2K hakkında;

1c8e41

2005 yılında kurulan 2K, 2K Games, 2K Sports ve 2K Play aracılığıyla fiziksel perakende, dijital indirme, online platformlar ve bulut yayın servisleri yoluyla konsol sistemleri, el konsolu sistemleri,kişisel bilgisayarlar, akıllı telefonlar ve tabletler için interaktif eğlence geliştirmekte ve yayınlamaktadır. 2K günümüzün en popüler oyun türleri olan birinci şahıs shooter, aksiyon, rol yapma, gerçek zamanlı strateji, spor, gündelik ve aile eğlencesi için oyunlar yayınlamaktadır. 2K markası çatısı altında Firaxis Games, Visual Concepts, Hangar 13, Cat Daddy Games ve 2K China gibi dünyanın en yetenekleri geliştirme stüdyolarından bazıları bulunmaktadır. 2K’nın yüksek kaliteli oyunları arasında büyük başarılara imza atan BioShock®, Borderlands™ ve XCOM® serileri, sevilen Sid Meier’s Civilization® serisi, yenilikçi Evolve™ serisi, popüler WWE 2K serisi ve dünyanın en yüksek not ortalamasına sahip ve en çok satan basketbol serisi NBA 2K bulunmaktadır. Merkezi Kaliforniya’nın Novato şehrinde bulunuyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.