Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

2021’in En İyi Mobil Oyunları

2021'in sonlarına yaklaşırken içinde bulunduğumuz yılın en iyi mobil oyunları da belli oldu.

2021’in en iyi mobil oyunları belli oldu. PC ve konsol oyunlarının yanısıra mobil oyunlar da oyunseverlerin vazgeçilmezi oldu. İçinde bulunduğumuz yılın en iyi mobil oyunlarını sizler için bu yazımızda listeledik. En iyi mobil oyunlar, ilgi çekici bir oyun ve sürükleyici bir hikaye sunmak için ortamı kullanır.

Ayrıca 2021’de birkaç mobil oyunlar çok değer gördü. Bu yıl mobil oyunlar için mükemmel bir yıldı. Daha fazla uzatmadan bu yılın en iyi mobil oyunları nelermiş gelin hep birlikte bakalım.

2021’in En İyi Mobil Oyunu Rocket League Sideswipe

2021 En İyi Mobil Oyunları

Yıllar boyunca Rocket League Sideswipe, Psyonix’in bir futbol oyununda birbirleriyle yarışan roketle çalışan arabalarla ilgili PC veya konsolda oynayabileceğiniz en rekabetçi oyunlardan biri olmuştur. Rocket League Sideswipe, Rocket League’in tüm cazibesini alıp 2 boyutlu bir düzlemde son derece eğlenceli ve hızlı bir deneyime sunarken, yeni bir formda, mobil cihazınızda oynayabileceğiniz en iyi oyunlardan biri. 

League of Legends: Wild Rift

2021 En İyi Mobil Oyunları

2021, Riot’un League of Legends: Wild Rift için büyük bir yıl oldu ve yakın zamanda muhteşem Arcane serisinin izlenmesi bu evrene olan ilginizi çektiyse, Wild Rift LoL serüvenine girmek için iyi bir tercih. Esasen, daha erişilebilir bir çekirdeğe indirgenmiş ve mobil cihazlar için yeniden şekillendiren League of Legends oyunudur.

Genshin Impact

2021 En İyi Mobil Oyunları

Genshin Impact şaşırtıcı bir şekilde en iyi oyunlardan oldu. Yemyeşil dünyalar ve dengeli oynanıştan oluşan bir koleksiyondur ve düzenli olarak yeni içerikle genişler, üstelik kesinlikle hiçbir şey gibi düşük bir fiyata. Gacha tasarımında bazı birinci sınıf unsurlar olsa da, Genshin Impact tanıtılmasından sonra hala inanılmaz derecede eğlenceli bir oyundur ve yüzünüze mikro dönüşümler sokmak zorunda kalmadan absürt miktarda içerik sunar.

Fantasian

2021 En İyi Mobil Oyunları

Fantasian, tasarımına tam olarak hangi eski RPG mekaniklerini ve fikirlerini dahil etmek istediğini bilen bir oyundur ve Final Fantasy yaratıcısı Hironobu Sakaguchi’nin dahil olmasıyla, bariz benzerlikleri fark etmek kolaydır. Fantasian, onlarca RPG’nin onlarca yıldır yürüdüğü bir yoldan çok uzaklaşmasa da yine de bu tanıdık unsurları alıp, önemli olan yaşam kalitesi değişikliklerini ekleyerek en iyi mobil oyunlar listesinde yer almayı başarıyor.

Pokemon Unite

2021 En İyi Mobil Oyunları

Pokemon’un kökleri sıra tabanlı RPG canavarlarla mücadele oyunlarında yatıyor olabilir ancak seri başka türlerde deney yapmaktan asla korkmadı. Bu yılki Pokemon Unite, Nintendo’nun League of Legends ve Dota gibi bir oyunla MOBA bölgesine girmesiyle, serinin kendini canlandırmak ve yeni bir izleyici bulmak için yaptığı en cesur girişimlerden biri olabilir.

Raid: Shadow Legends

2021 En İyi Mobil Oyunları

Raid: Shadow Legends, Plarium Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan başlaması ücretsiz bir mobil ve PC oyunudur. RPG oyunları denildiğinde akla ilk gelenlerden olan Raid: Shadow Legends, tahmin edildiğinden çok daha fazla oynanıyor. 3D grafikler ve ekran doldurma piroteknikleriyle bu kadar iyi görünen bir oyun 2021’in en iyi mobil oyun listesinde adını yazdırıyor.

Call of Duty: Mobile

2021 En İyi Mobil Oyunları

Mobilde Battle Royale denildiğinde istisnasız en iyi oyunlardan biri olan Call of Duty: Mobile listede olmayı kesinlikle hak ediyor. 2019 yılında piyasaya sürülen Call of Duty: Mobile TiMi Studios ve Tencent Games tarafından geliştirilen, Activision tarafından Android ve iOS için ücretsiz olarak yayınlanan birinci şahıs nişancı oyunudur.

Among Us

2021 En İyi Mobil Oyunları

Among Us oynaması ücretsiz bir çevrimiçi oyundur. Bu oyun çevrimiçi çok oyunculu oyunlara taze ve çok modern bir yaklaşım getiriyor, dikkatli iletişim ve az miktarda hilekarlık da talep etmiyor. Bu oyunu arkadaşlarınız ile oynarken ister Mobilde ister PC’de oynama şansınız vardır. Yani, arkadaşınız bu oyuna PC’den girse, siz de mobil cihazınızdan girdiğinizde kesintisiz bir şekilde oynayabilirsiniz. 2021’in En İyi Mobil Oyunlar listemizi sizlerle paylaştık, siz hangi oyunları oynuyorsunuz yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.