Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

2020’de PC İçin Xbox Game Pass’teki En İyi Oyunlar

2020 yılında Xbox Game Pass'te en çok oynanan ve en iyi oyunlar hangileri? Bu sorunun cevabı haberimizin detayında.

Xbox Game Pass bu yılın başlarında Windows 10 PC‘de mevcut oldu ve nispeten düşük bir aylık ücret karşılığında yüzden fazla oyun sunuyor. İster PC oyunlarında yeni olun, ister PC Game Pass’te yeni olun, önce neyi oynayacağınızı bulmak için tüm kataloğu dolaşmak biraz göz korkutucu olabilir, bu nedenle başlamanız için en sevdiğimiz ve aynı zamanda Xbox Game Pass’te en çok oynanan oyunlardan bazılarını listeledik. Burada listelenen tüm oyunlar PC için Xbox Game Pass’e dahildir ancak aboneliğiniz dahilinde indirimli olarak ayrıca satın alınabilir.

2020de PC Icin Xbox Game Passteki En Iyi Oyunlar 1

Ori and the Will of the Wisps

İlk sırada Ori and the Will of the Wisps var. Ori and the Will of the Wisps, çarpıcı, hassas platformları ve anımsatıcı hikayesi sayesinde Xbox Game Pass’in en büyük oyunlarından biridir. Ori, dünyasını bozulmadan kurtarma arayışında kedi benzeri bir ruhun hikayesini anlatıyor ve hem PC hem de konsol için Xbox Game Pass’te mevcut.

Ori and the Will of the Wisps - E3 2019 - Gameplay Trailer

Microsoft Flight Simulator

Bu benzeri görülmemiş simülasyon oyununda lisanslı gerçek dünya uçaklarından oluşan dev bir filoda uçun. Microsoft Flight Simulator, gerçek zamanlı olarak gerçekçi topografya ve meteorolojik fenomenler oluşturmak için gerçek dünyadaki hava ve kara verilerini ayrıştırır. Gökyüzünü dünyanın tanınmış harikalarının üzerinde uçun ve dünyanın en ikonik havaalanlarından bazılarına inin.

Microsoft Flight Simulator - Pre-Order Launch Trailer

Dragon Quest XI

En iyi JRPG deneyimi olan Dragon Quest, ilginç karakterler, devasa boss savaşları ve şaşırtıcı olay örgüleriyle dolu sıra tabanlı bir RPG’dir. Şimdi Xbox Game Pass’te mevcut olan Dragon Quest XI, 2020’de ne yazık ki oyuncular tarafından çok fazla tercih edilmemiş olsa da kesinlikle oynanması gereken bir oyun.

DRAGON QUEST XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition | Xbox Announcement

Yakuza: Like a Dragon

Efsanevi Yakuza serisi, Like a Dragon’dan başlayarak sıra tabanlı geleneksel bir JRPG spin-off serisi ortaya çıkardı. Ichiban Kasuga’nın hikayesini anlatırken, eski klanınız ve aileniz tarafından ihanete uğradıktan sonra hapishaneden çıkıyorsunuz. Sizin gibi uyumsuz bir ekip ile ekip kuracak ve Yakuza’nın meşhur tuhaf yan görevlerini yapacaksınız.

Yakuza: Like a Dragon | Launch Trailer

The Outer Worlds

The Outer Worlds, Obsidian Entertainment tarafından geliştirilen, muhteşem stilize görseller ve bağımlılık yaratan dövüşle dolu, eski Bioware ve Bethesda RPG hayranları için eğlenceli bir bilim kurgu oyunu. Bu kesinlikle oynanması gereken bir Game Pass oyunudur.

https://youtu.be/Oxlflrh_Pzw

Stellaris

Stellaris, kendi imparatorluğunuzu kurabileceğiniz şaşırtıcı derecede derin bir uzay strateji oyunudur. Yıkıma meyilli bir uzaylı cyborg mu yoksa galaksiyi birleştirmek isteyen barışçıl bir yabancı düşmanı mı olacaksın? Seçimler (ve sonuçlar) sizindir.

Stellaris: Console Edition - Launch Trailer

Diğer denemenizi tavsiye ettiğim Xbox Game Pass oyunları aşağıdaki gibidir.

  • Wasteland 3
  • Gears Tactics
  • Prey
  • MotoGP 20
  • The Dark Pictures Anthology: Man Of Medan
  • Sea of Thieves
  • Doom Eternal
  • Descenders
  • Deep Rock Galactic
  • Forza Horizon 4
  • Forza Motorsport 7
  • Grounded

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.