Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

2018 Yılının En Çok Beklenen 5 Oyunu!

2018 yılının en çok beklenen 5 oyununu sizler için açıkladık.

Şu sıralar Steam’deki birçok oyun Kış İndirimlerine girmiş ve milyonlarca oyun sever tarafından binlerce oyun keyifle oynanmaya başladı. 2017 yılında birbirinden kaliteli oyunlar piyasaya çıkmış ve geliştiriciler kasalarını paralarla doldurmuştu.

Bu yıl PUBG, Call of Duty: WWll, AC:Origins, FIFA 18 vs. gibi büyük bütçeli oyunlar milyonlarca insana ulaşmış ve adeta bağımlılık haline gelmişti. PUBG’nin 25 milyon oyuncuya ulaşması, Call of Duty: WWll’nin satış listelerinin ilk sırasını kimseye kaptırmaması oldukça başarılı oyunlar olduklarını gözler önüne sermişti. Bu tür oyunlar günümüzde dikkatleri üzerine çektiği gibi sürekli oyuncu kitlesini de arttırmaya devam ediyor. Oyun dünyasındaki yeni gelişmeler 2018 yılına da ışık tutar nitelikler taşıyor. 2018 yılında çıkacak oyunların aksiyon ve macera ağırlıklı olması 2017 yılı ile benzerlik gösterse de milyonlarca oyuncu çıkacak oyunlar için gün saymaya başladı.

Bu haberimde sizlere 2018 yılının en çok beklenen 5 oyununu açıklayacağım. Öncelikle Ubisoft’un geliştirmekte ve yayınlamakta olduğu Far Cry 5’i ve UFC 3’ü anlatacağım sizlere.

2018 Yılının En Çok Beklenen 5 Oyunu 1

1 – Far Cry 5

Eğer serinin devamını oynadıysanız Far Cry 5 sizlere tanıdık gelecek ve oyuna daha çabuk adapte olmanızı sağlayacak. Oyunda özgür ve cesur insanların şehrinde kıyamet tarikatına karşı mücadele edeceğiz. Tarikatın lideri olan Joseph Seed ve kardeşlerine karşı artık birisinin dur demesi gerekiyor. Tabii o kişide bizden başkası değil. Oldukça zengin bir içerik sunan Ubisoft, oyundaki her türlü detayı düşünmüş adeta. Aksiyon sahnelerinin gerçekliği, hayvanların davranışları, mermi kovanlarının dağılmasına kadar her türlü ayrıntıda gerçeklik payı var adeta. Oyunculara geniş ve zengin bir harita sunan Far Cry 5 aksiyon ve macerayı doruklara çıkaracak, çatışma sahneleri ile adeta oyuncuların üzerinde derin etki bırakacak gibi görünüyor. Oyunun Steam’deki fiyatı 209.00 TL olarak yayınlanacak. Far Cry 5, 27 Mart – 30 Mart tarihleri arasında tüm oyunculara sunulacak.

2018 Yılının En Çok Beklenen 5 Oyunu 2

2 – UFC 3

Ubisoft’un yüksek yatırımlı oyunları arasında yer alan UFC 4, bizlere en gerçekçi dövüş deneyimini sunacak. PlayStation 4 ve Xbox One platformu için yayınlanacak olan oyun Ignite motoru ile geliştirildi. Gerçek güreş karşılaşmalarından izler taşıyan UFC 3, serinin en gelişmiş grafiklerine ve en gerçekçi oyuncu davranışlarını taşıyor. Oyunculara en gerçekçi dövüş deneyimini sunan UFC 3, oldukça kanlı maçlara ev sahipliği yapacak ve adrenalini en üst seviyeye kadar çıkaracak. Kadın ve erken karakterlere yer verilen oyunda reklamlardan tutunda antrenmalara kadar her türlü ayrıntı adeta titizlikle düşünülmüş bir şekilde karşımıza çıkıyor. 2 Şubat’ta karşımıza çıkacak olan oyun, geçtiğimiz aylarda yayınlanan fragman ile merak konusu olmuş ve milyonlarca oyuncu tarafından sabırsızla beklenmeye başlanmıştı.

2018 Yılının En Çok Beklenen 5 Oyunu 3

3 – Monster Hunter World

Son zamanlarda Camcom’un göz bebeği haline gelen Monster Hunter World 26 Ocak 2018’de oyun severlerin karşısına çıkacak. Capcom tarafından geliştirilen ve yayınlanan oyun PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için yayınlanacak. Yılın oyunları ödülüne aday gösterilen Monster Hunter World, bizleri maceranın tam ortasına götürecek. Yer yer gerçeklik izleri taşıyan oyun genellikle fantastik ögeler içeriyor. Oyundaki dinozorlar, yaratıklar ve daha saymadığım onlarca farklı canlı bu oyunda hayat bulmuş. Oyun içerisinde yer alan karakterimi ile bu dinozorları etkisiz hale getirmeye çalışacağız. Haziran ayında yayınlanan fragman ile ilk kez oyuncuların karşısına çıkan Monster Hunter World, oldukça engin ve geniş haritalara sahip. Görev sisteminin de yer aldığı oyunda görevleri başarı ile tamamlayarak karakterimizi geliştirebilir ve daha üst düzey canlılarla kapışabiliriz. Kusursuz grafiklere sahip olan oyunda ses efektleri de inanılmaz derece de titizlikle hazırlanmıştır.

2018 Yılının En Çok Beklenen 5 Oyunu 4

4 – Sea of Thieves

İlk izlediğim fragmanı ile bana Karayip Korsanları adlı filmi hatırlatan Sea of Thieves, bizlere denizlerin hakimi olabilme fırsatı veriyor. Denizlerdeki korsanlara karşı mücadele edeceğimiz bu oyunda gemimizi toplarla donatmalı ve çevrede gelebilecek her türlü saldırıya karşı tetikte olmalıyız. Tabii mürettebatımızdaki askerlerimizin de korkusuz ve gözü pek olması gerekiyor. Xbox One ve bilgisayar platformu için 20 Martta yayınlanacak olan oyun aksiyon ve macerayı iç içe karşımıza çıkaracak. Ünlü oyun geliştiricisi Rare imzası taşıyan Sea of Thieves, Microsoft tarafından yayınlanacak. Gemimizdeki her türlü ayrıntıya ulaşabildiğimiz güvertede mürettebatımızı istediğimiz gibi yerleştirebilir ve daha etkili saldırılar yapabilirsiniz. Etkileyici grafiklere sahip olan oyunda aksiyon sahneleri oldukça gerçekçidir. Özellikle yapılan savaşlardan sonra gemiyi tamir etmemiz beni oldukça heyecanlandırmıştı. Top atışlarından sonra çıkan duman, geminin batışı ve görsel efektler gerçekten ilgi uyandırıcı nitelikler taşıyor.

2018 Yılının En Çok Beklenen 5 Oyunu 5

5 – Metal Gear Survive

Ünlü geliştirici Konami tarafından geliştirilen ve yayınlanacak olan Metal Gear Survive 22 Şubatta karşımıza çıkacak. Kojima’nın ayrılmasından sonra kısa süreli bir sarsıntı yaşayan Konami, 2018 yılını sabırsızlıkla beklemeye başladı. PES serisi ile uzun yıllar başarılı grafiğini koruyan ünlü geliştirici haytta kalma oyunu ile bakalım satış rakamlarında ne kadar başarılı olabilecek. Gamescom etkinliğinde tanıtılan ve duyurulan Metal Gear Survive eşsiz aksiyon sahnelerine sahip. Şahsen benim en çok hoşuma giden özellikler arasında yer alan gerçeklik payı oldukça yüksek. Oyuncuları amansız bir savaşın ortasına çeken Metal Gear Survive, zombilerle olan mücadeleyi ele alıyor. Kara deliğe yakalanan bir askeri canlandırdığımız oyunda bizden istenilen zombileri temizlememiz ve bu diyarı yaşanabilir bir hale getirmemiz. Aksiyon sahnelerindeki ses efektleri ile oldukça başarılı işlere imza atan Konami, basit kontroller ile oyunculara kolay bir karakter geliştirme imkanı veriyor. Tozun dumana karıştığı bu dünya da sadece 4 kişi bulunuyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.