Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

2017 Yılının En Rekabetçi Android Oyunu Clash Royale Seçildi!

Clash Royale 2017 yılının mobil oyunları arasında en rekabetçi oyun listesine seçildi.

Supercell tarafından geliştirilen Clash Royale, Android strateji oyunlarına farklı bir soluk getirmiş ve kısa sürede milyonlarca oyuncuya ulaşmıştı. Google tarafından yayınlanan 2017 en rekabetçi oyunlar arasında ilk sırada bulunan Clash Royale ücretsiz olarak yayınlanmıştı.

2017 Yılının En Rekabetçi Android Oyunu Clash Royale Seçildi 3

 En son güncellemesini geçen ay alan oyun dünyanın her yerinden gerçek zamanlı olarak oyuncuları ortak bir savaş platformunda buluşturuyor. Dünyanın dört bir yanından oyunculara sahip ola Clash Royale, tamamen ücretsiz olarak oyunculara birbirleri ile savaşma fırsatı sunuyor. Her hafta yeni bir etkinlik ile milyonlarca oyuncusunun yüzünü güldüren oyun çeşitli hediyelerde dağıtmayı ihmal etmiyor.

Ülkemizde de oldukça popüler olan Clash Royale, Türkçe dilini de desteklemektedir. Oyun içerisinde çeşitli karakter kartları yer almaktadır. Rakiplerinizden daha avantajlı bir hale gelmek istiyorsanız kartların seviyesini arttırmalısınız. Birbirinden farklı onlarca karakterin yer aldığı oyunda dilerseniz klan kurabilir dilerseniz de mevcut klanlara katılabilirsiniz. Çeşitli Araneların da yer aldığı oyunda klan savaşları oyuncuların oldukça ilgisini çekmektedir. Özel çekişmelere sahne olan Arenalar oyunculara da çeşitli ödüller vermektedir.  Çoklu oyunculu modu ile milyonlarca oyuncu tarafından benimsenen Clash Royale, 13 yaşından büyük oyunculardan oluşmaktadır.

2017 Yılının En Rekabetçi Android Oyunu Clash Royale Seçildi 2

Özellikler

  • Çoklu oyunculu
  • Milyonlarca farklı oyuncu
  • Türkçe dil desteği
  • Oyuncularla sohbet desteği
  • Gerçek zamanlı savaşlar
  • Bol etkinlik
  • Ücretsiz

Dileyen oyuncular Clash Royale’i Android platformuna indirebilir ve oyunun tadını çıkarabilirler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.