Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bağlantılı Oyun:

Zula’nın Yeni Efsanevi Mücadele Sezonu Başladı

Zula'nın yeni sezonu yayınlandı. Yeni sezon ile birlikte oyuncuları bir çok yeni silah ve bunun yanı sıra silah görünümü ve özellik bekliyorlar olacak.

MadByte Games tarafından geliştirilen, ilk olarak 2015 yılında piyasaya çıkan, Türkiye’de en çok oynanan yerli FPS oyunlarından biri olan Zula’nın yepyeni seonu “Efsanevi Mücadele Sezonu” oyuncuların beğenisine sunuldu.

Zulanın Yeni Efsanevi Mücadele Sezonu Başladı

Zula’nın yeni sezonu olan Zula Efsanevi Sezonu ile birlikte oyuncular yepyeni sandıklara, paketlere, hediyelere, destelere ve hava takviyelerine sahip olabilecekler. Yeni sezonda oyuncuların yükseltmek istedikleri tüm silahlar +6 olacak. 7.500, 12.500 ve 15.000’lik materyal paketleri sadece bu sezonda mevcut olacak. Ayrıca Zula oyuncuları Zula Pass’i tamamlayarak Full Zehir Serisi’ne Kar-98 Vendetta susturucusu ile birlikte alabilecekler.

Oyuncular ayrıca Zula Pass’e eklenen Tamir Kiti ile birlikte yaralarını sarabilecek ve mücadele etmeye devam edebilecekler. Özel Ekstra Çanta Alanı sayesinde Tuzak Bombası ve MK3 Fırlatıcıyı kullanabilecekler. Sloganı “Oyna, Kazan, Efsane Ol!” olarak belirlenen yeni sezonda oyuncuları bol bol kasa ve desteler bekliyor olacak.

Son olarak, AWP Yıldırım ve Fateh Yıldırım serisi silahlar, FNFAL Kabul Serisi, Desert Eagle Graffiti Serisi ve L115A3 Mekatronik Serisi gibi efsanevi silahlar da yeni sezonda oyuncuları bekliyor olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.