Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bağlantılı Oyun:

Zula Süper Lig’de Rekabet Devam Ediyor!

Zula Süper Lig'in 1'nci sezonu tamamlandı.

Ülkemizin ilk ve tek MMOFPS oyunu olan Zula espora olan yatırımları ile sık sık gündeme gelmeye devam ediyor.

Zula Süper Lig’de Rakabet Devam Ediyor 2

Zula tarafından gerçekleştirilen 800.000 TL ödüllü Zula Süper Ligi’nin  1’nci Sezon online süreci tamamlandı. Birbirinden önemli maçlara ev sahipliği yapan ligde birbirinden yetenekleri oyuncular ve birbirinden ünlü takımlar yer aldı. 4 Ağustos’ta başlayan Lig’de son haftaya kadar birinciliği elinde bulunduran 1907 Fenerbahçe, son hafta birinciliği Galatasaray Espor’a devretti. Büyük derbi 200 binden fazla oyun sever seyretti. Ligin toplam izlenme sayısı da 2.5 milyonu geçti.

Zula Süper Ligi’nde bu sezon sonrasında ilk dörtte yer alan takımlar offline finallere adını yazdırmaya da hak kazandı. Toplamda 56 maça ev sahipliği yapan Zula Süper Lig’in son haftasında Galatasaray Espor, 1907 Fenerbahçe Espor, Oyun Hitmezleri ve Outlaw Esports ilk dört sırayı oluşturdu. Zula Süper Lig’in dört başarılı takımı 23 Eylül Pazar Günü, Grand Pera Emek Sahnesi’nde gerçekleşecek offline finallerde şampiyonluk için yarışacaklar.

Finalistler belirlendikten sonra Galatasaray Espor ile Outlaw Esports, 1907 Fenerbahçe ile Oyun Hizmetlerinin yapacağı karşılaşmanın ardından finalistler Pazar günü seyirci karşısında final oynayarak şampiyonu belirleyecekler

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.