Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bağlantılı Oyun:

Zula Süper Lig’de Dev Rekabet Başladı!

Zula Süper Lig en iyi oyuncuları ağırlayacak.

tarafından ilgiyle oynanmaya devam ediyor.

Zula Süper Lig’de Dev Rekabet Başladı 2

Türkiye’de espora en çok yatırım yapan oyunların başında gelen Zula, toplam 800.000 TL ödüllü olan Zula Süper Lig ile oyunculara dev bir rekabet ortamı sunuyor. 4 Ağustos’da başlayan Zula Süper Ligi 1907 Fenerbahçe ve Galatasaray gibi önemli espor takımlarını da bünyesinde bulunduruyor. Toplam 8 takımın yer aldığı ligde yıl boyunca mücadele edilecek.

En prestijli takımların yer aldığı Zula Süper Lig’de rekabet hat safada karşımıza çıkıyor. 4 Ağustos’da mücadelelerin başladığı ligde en iyi Zula oyuncuları birbirlerini mağlup edebilmek için ter döküyorlar. Şampiyonların belirlendiği lig sisteminde küme düşmeler yaşanacak ve taraftarlar maçları canlı olarak izleyebilecekler. Zula Süper Lig’in en iyileri her sezon 200.000 TL’lik ödül havuzundan payını alacak. Zula 2019 yılının  Mayıs ayına kadar Süper Lig’de 800.000 TL, diğer ulusal ve uluslararası organizasyonlarda da toplamda 3.5 milyon TL ödül dağıtacak.

Lig’de en iyi takımlar kazanacakları ödüllerin yanı sıra 250.000 dolar ödül havuzuna sahip olan Zula World Cup 2019’a katılma hakkı kazanacak.

Zula Süper Lig’de Dev Rekabet Başladı 3

Zula Süper Lig’in, yeni espor takımlarına açık bir yapısı olacak. Bir alt ligde başarılı olan takımlar ile Zula Süper Lig’in son sıralarına yerleşen iki takımın her sezon sonunda play-out oynamasıyla rekabet tabana yayılacak. Mevcut lig yapısında yer alan takımlar için de alternatif bir lig yaratan Zula, bu takımlara Süper Lig’e yükselme şansı verecek. İsteyen her beş esporcunun  takım kurarak katılabildiği aylık 30.000 TL ödüllü Zula Rekabet Turnuvası ile birlikte 512 takımın kıyasıya mücadelesi sonucu belirlenen en iyi takımlar, Zula Süper Lig’e çıkmak için play-off mücadelelerinde yer alacak.

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.