Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Zoom’a Oyun Geliyor

Popüler görüntülü sohbet platformu artık daha fazla özellik sunuyor.

2020’de başlayan COVID kaynaklı karantinalar sırasında herkesin öğrendiği görüntülü sohbet platformu Zoom, özellik listesine bir dizi uygulama ve oyun ekliyor.

Bu haber birkaç nedenden dolayı oyun geliştiricileri için dikkate değerdir. Öncelikle Zoom‘u düzenli olarak kullanan geliştiriciler, uygulamaya yapılan Trello, Slack veya Github entegrasyonları gibi daha üretkenlik odaklı bazı eklemelerden yararlanabilecek.

Uygulama için bu ekleme, son bir yılda hepimizin alıştığı görüntülü arama deneyimini tamamlamak ve zenginleştirmekle direkt bağlantılı gözüküyor.

zoom haber fotosu

Duyurunun bir kısmı, Zoom Uygulamaları ile iş akışlarını düzene sokabilir, iş arkadaşlarınızla işbirliği yapabilir ve ayrıca iş arkadaşlarınız, arkadaşlarınız ve aile üyelerinizle olan etkileşimlerinize eğlence ve sağlık unsurlarını getirebilirsiniz. Uygulamalar yan panelini genişletme ve daraltma, uygulamanızı yeni bir pencerede açma ve aynı anda birden çok uygulama arasında geçiş yapma özelliğiyle birlikte işbirliği yapmak için bol miktarda ekran alanı sağlar.” diyor.

Zoom Tatiller Icin 40 Dakikalik Siniri Kaldiracagini Duyurdu

Şu anda, 9 oyun da dahil olmak üzere, halihazırda çalışan Zoom App Marketplace’te 50’den fazla uygulama mevcut. Bu oyunlar BoomTV’den Team Games, Doppio Games’den Just Say The Word, FlowPlay Inc’den LGN Poker, Gaggle Studios’tan Gaggle Party, Playco’dan Uzakta Sor, Quicksave Interactive’den Werewolf with Friends, aynı adlı stüdyodan Meetings.fun. , Let’s Dive’dan Dive ve Playco’dan Head’s Up.

Duyuru, ilgilenen geliştiricilere Zoom Apps için genel kullanılabilirliği açtığında bir bildirim almak için kaydolmalarını tavsiye ettiğinden, şirketin bu uygulamayı henüz tam olarak açtığı görünmüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.