Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Zero City Zombi Barınağı Başlangıç Rehberi

Zero City Zombi Barınağı isimli mobil oyunda, sizleri zombilere karşı hayatta tutacak bir çok taktik öğreneceksiniz.

Zero City Zombi Barınağı isimli oyunumuz mobil cihazlarda oynanabilen bir zombi aksiyon oyunu olarak geçiyor. Bu oyunda zombiler bir çok yeri istila etmiş durumda. İşin kötüsü bu zombileri kontrol eden birde mutant bulunuyor. Bizlerde kaynakların az olduğu bu zombi dolu dünyada hayatta kalmaya çalışacağız. Tabi ki bunu yapmak hiçte kolay olmayacak.

Zero City Zombi Barınağı başlangıç rehberi ile sizleri zombilere karşı hayatta tutacak bilgiler vermekle kalmayacak, oyunda başarılı olmanızı ve ne gibi bir strateji izlemeniz gerektiğinden de bahsedeceğiz. Bu sayede oyunda zorlanmadan ilerleyebilecek ve maksimum keyif alacaksınız. Hazırsanız konumuza geçebiliriz.

zero city zombi barinagi baslangic rehberi 2

Zero City Zombi Barınağı Başlangıç Rehberi

Bu oyun içerisinde bir çok özellikte bulunduran bir oyundur. Gerçek zamanlı PvP modu dahi bulunuyor. Ama asıl amacımız bir barınak inşa etmek ve hayatta kalanları bu barınakta korumaktır. Bir yandan hayatta kalanlar ile ilgilenecek diğer yandan da zombi virüsünü yok etmek için araştırmalar yapacaksınız. Bu oyunda barınağınız her şeyiniz olacak. Oyuna ilk girdiğinizde ana sayfada bir çok kısım olduğunu göreceksiniz.

Askeri üsten tutunda şehir merkezine kadar her şey gözünüzün önünde olacak. Sol tarafta ise kazandığınız puanlar ve kupalar gözükecek. Sağ tarafta ise oyun ayarları ve oyun ile ilgili bilgiler yer alıyor olacak. Buradan istediğiniz yere ulaşabiliyorsunuz. Harita bölümü ise sağ alt köşede bulunmaktadır. Bu bölümde hikaye bölümlerini görebilir bunları tamamlayabilir ayrıca PvP moduna girebilirsiniz. Yani en çok takılacağımız yer burası olacaktır.  Bu bilgileri verdikten sonra şimdi daha önemli şeylere geçebiliriz.

Barınak

Barınak ile ilk tanıştığınızda bu nasıl bir barınak diyebilirsiniz. Her tarafında zombiler olacak ve yıkık dökük bir şekilde bulacaksınız. İlk işiniz bu barınağı zombilerden temizlemek olmalı. Barınak içinde bulunan zombilerin hepsini öldürün. Sonra barınağın yıkık ve dökük yerlerini inşa edin. Bu sayede hayatta kalanlar için güzel bir merkez haline gelecektir. Bu bina içine yeni odalarda yapabilirsiniz. Bunun için market kısmına girmeniz ve oda seçmeniz yeterli olacaktır.

İlk önce bir oturma alanı ve yemek alanı yapmanız gerekiyor. Bunlar çok önemli. Sonra diğer kısımları da yapabilirsiniz. Bu sayede bir nevi üretime de geçmiş olacaksınız. Barınak savunması için bazı kişileri eğitebilir ve onları savaş için hazır tutabilirsiniz. Ayrıca yaşayan insanların çocuk yapmalarını da sağlayabilirsiniz. Tabi ki bunları yapmak oldukça masraflı olacak. Bu yüzden paraya dikkat edin. İki adet oturma alanı yaparsanız bunları birleştirerek daha büyük bir hale getirebilirsiniz.

İnsanlar

Barınağa aldığınız kişilerin bazı alanlarda yetenekleri olacak. Bu kişilere görevler vermezin gerekiyor. Örneğin bazıları yemek yapmakta iyidir. Bazıları dövüşte iyidir. Bunları öğrenmek için kişilerin üstüne tıklayın. Ona göre herkese bir görev verin. Kesinlikle bir Spor alanı yapın. Bu sayede insanları dövüş için eğitebilirsiniz. Bu da oldukça önemlidir. İnsanların çocuk yapması için bir erkek ve kadını oturma alanına götürün. Burada anlaşacak ve çocuk yapacaklardır. Bunlara dikkat edin.

Görevler

Oyunda tamamlayabileceğiniz bir çok görevde olacaktır. Zombi görevlerini yapmayı sakın aksatmayın. Bu görevleri yaparak çeşitli ödüller kazanabilirsiniz. Oyunda ki her görevi tamamlamaya çalışın. Ayrıca oyunun hikaye modunun da görevleri bulunuyor. Yani her şeyi yapmaya çalışın.

Reklam

Oyunda ücretsiz olarak çeşitli ödüller kazanabileceğiniz bir özellikte mevcut. Reklamlar. Evet reklamları izleyerek sonunda güzel ödüllerde alabilirsiniz. Fazla uzun olmayan bu videoları rahatlıkla izleyebilirsiniz. Emin olun buna değecektir.

Zero City Zombi Barınağı rehberinin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Oyunda yapmanız ve bilmeniz gerekenler bunlar. Gerisi zaten oldukça kolay. Sormak istediğiniz bir şey olursa yorum yaparak sorabilirsiniz. Görüşmek üzere.

Zero City: Zombie Shelter Survival - Gameplay Trailer (Android, iOS)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.