Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

ZED 2019 Yılında Yayınlanacak

Yeni bir sanal gerçeklik oyunu daha geliyor.

Eagre Games tarafından geliştirilen yeni bulmaca – macera oyunu ZED’in dağıtımcılığını Cyan firmasının üstleneceği açıklandı. Adventure ve puzzle türlerini bir araya getiren, oldukça ilgi çekici duran yapım Epic Games üretimi Unreal Engine 4 ile geliştiriliyor. Bir macera oyunu olarak tanımlanan ZED’de oyuncular işleri düzeltecek ve hafıza parçalarını yeniden birbirine bağlayacak.

zed 2019 yilinda yayinlanacak 1

ZED aslında bir bulmaca oyunu olsa da, hikaye yönünden de epey ilgi çekici duruyor. Yaşlanmakta olan bir sanatçının hikayesinin anlatıldığı oyunda karakterimiz pişmanlık ve bunama içinde kaybolmuştur. Yaratıcı zihninin hayal gücü dolu dünyasında yine de henüz tamamlamadığı işleri vardır.

ZED’de oyuncular bu sanatçının parçalara bölünmüş hafızasını yeniden bir araya getirip son bir eser, bir miras çıkaracaklar. Bu eser de sanatçı karakterin henüz doğmamış torununa sevgi dolu bir son hediye olacaktır.

Hem hikayesi, hem de bulmaca öğeleriyle merak uyandıran ZED aynı zamanda sanal gerçeklik – VR cihazlarını da destekleyecek. Oyun 2019 yılının sonbahar aylarında Steam platformu üzerinde yayınlanacak. İlk videosunu ise aşağıdan izleyebilirsiniz, iyi seyirler!

ZED

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.