Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

YU-GI-OH! MASTER DUEL 10 Milyon İndirmeye Ulaştı!

Konami, dijital kart oyunu Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL’ın dünya çapında 10 milyondan fazla indirildiğini duyurdu.

Konami, yakın zaman önce piyasaya sürdüğü dijital kart oyunu Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL’ın dünya çapında 10 milyondan fazla indirildiğini açıkladı. 19 Ocak’ta yayınlanan dijital kart oyunu, 3 haftadan kısa bir sürede bu rakama ulaşmayı başardı.

Bu haberi kutlamak için Konami, oyunda “10 Milyon İndirilme” Kampanyasını başlattı. 1000 Mücevher bonusunu almak için 31 Mart 2022 arasında Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL’e giriş yapabilir ve hediyenizi anında alabilirsiniz. Daha fazla için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL, Sadece 3 Haftada 10 Milyonu Gördü

YU-GI-OH! MASTER DUEL

Dünyaca ünlü Yu-Gi-Oh KOLEKSİYON KART OYUNU’nu (TCG) tamamen dijital olarak oyuncuların beğenisine sunan Yu-Gi-Oh! MASTER DUEL, oyuncuları İnşa (Structure) Desteleri ve Destek (Booster) Paketlerinden oluşturdukları bireysel kart desteleriyle bir strateji oyununda karşı karşıya getiriyor.

İki oyuncu güçlü canavarlar, büyüler ve şaşırtıcı tuzakları temsil eden kartlarla bir Düelloda kapışıyorlar. Daha iyi hazırlanmış Destelere, güçlü yaratıklara, sağlam bir stratejiye ve biraz da şansa sahip olan Düellocular, Yu-Gi-Oh! TCG’nin şampiyonları oluyor. Oyunda 4K çözünürlükte Düellolar, toplanacak 10.000’den fazla kart, kapsamlı bir tek oyunculu Solo Modu, çevrimiçi Düellolar, turnuvalar, etkinlikler ve çok daha fazlası sizleri bekliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.