Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Youtube’a da ‘Hikaye’ Özelliği Geliyor!

Günümüzün popüler sosyal medya özelliklerinden birisi olan hikayeler Youtube'a da geliyor.

Şu sıralar Youtube cephesinden de bitmek bilmeyen haberler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde kota dostu olarak tanıtılan Youtube Go, beta olarak yayınlanmasına rağmen milyonlarca kullanıcıya ulaştı.

Youtube’a da ‘Hikaye’ Özelliği Geliyor 1

Günümüzde sosyal medya platformlarında popüler bir özellik haline gelen ‘hikayeler’ özelliği diğer platformlara da sıçramaya başladı. Öncelikle Snapchat’ta ortaya çıkan hikayeler günümüzde Instagram’da da oldukça kullanışlı bir yapıya kavuştu. Hikayeler özelliğini çeşitli sosyal platformlarda kullanırken, Youtube’da boş durmadı.

Youtube’a gelen ‘Reels’ özelliği ile 30 saniyeye kadar videoalar çekebileceğiz. Aynı zamanda bu özellik ile kendi videolarımızı parçalayabilir ve düzenleyerek yayınlayabileceğiz. Şuan için bu özellik 10 bin aboneye ve üstüne açılacak. Ayrıca hikaye olarak paylaşılan videolar 24 saat silinmeyecek. Bugünler de kullanıcıların kotasını da düşünen Youtube, yeni bir mobil uygulaması olan Youtube Go ile video indirme imkanı sunuyor.

Beta aşamasında olan uygulama şuan için belirli bir çözünürlükte ki videoları indirebiliyor. Uygulamanın tam sürümü ne zaman yayınlanacak bilinmiyor. Ancak tam sürümü ile çözünürlük en üst seviyelere kadar çıkabilecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.